Open vacancy Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Erikoislääkäri, lastentaudit

Keski-Suomen SairaanhoitopiiriKonservatiivinen toimialue, Lasten vastuualueJyväskylä
Työavain: 
KSSHP-02-41-16
Hakuaika päättyy: 
31.1.2017 15.45
Palkka: 
Lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme lastentautien erikoislääkäriä lastentaudeille.

Lastentautien vastuualueeseen kuuluu vuodeosasto (18 ss), vastasyntyneiden osasto (11 ss) sekä lastentautien- ja lastenneurologian poliklinikat. Lastentautien poliklinikalla toimii useita eri erikoispoliklinikoita. Lisäksi toimintaa on päiväsairaalassa. Päivystyspotilaat hoidetaan päivystyspoliklinikalla. Erikoislääkärin virkoja on 12 ja lastenneurologian virkoja 3. Uusi sairaalamme valmistuu vuonna 2020.

Olet itse muokkaamassa työnkuvaasi toiveidesi mukaisesti. Jos olet innostunut ja kiinnostunut tutkimustyön tekemisestä, mahdollistamme sen sinulle.

Kelpoisuusvaatimuksena on lastentautien erikoislääkärin pätevyys (559/1994). Virkaan valitun on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien erikoistaustan selvittämiseksi annetun lain mukainen rekisteriote ennen viran vastaanottamista. Virkasuhteessa on koeaika (6 kk).

Tervetuloa lastentautien huippuosaajien joukkoon Jyväskylään!

Organisaation kuvaus
Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on Suomen suurin ei-yliopistollinen sairaanhoitopiiri. Henkilöstöä on 3800, joista lääkäreitä on 440 ja hoitohenkilöstöä 2230. Osaava henkilöstömme tarjoaa lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palveluita. Panostamme myös merkittävästi tutkimukseen ja koulutukseen. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee viihtyisässä ja palveluiltaan korkeatasoisessa Jyväskylässä. Olemme rakentamassa uutta tulevaisuuden sairaalaa, joka valmistuu vuonna 2020.
Yhteystiedot

Juhani Lehtola, ylilääkäri, vastuualuejohtaja, puh. (014) 269 3084.

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.