Open vacancy Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Osastonylilääkäri, Muuramen psykiatrian pkl

Keski-Suomen SairaanhoitopiiriKeski-Suomen Sairaanhoitopiiri, Psykiatrian toimialueJyväskylä
Työavain: 
KSSHP-03-24-16
Hakuaika päättyy: 
7.2.2017 15.45
Palkka: 
Lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Etsimme osaavaan joukkoomme motivoitunutta osastonylilääkäriä Muuramen psykiatrian poliklinikalle.

Osastonylilääkärinä pääset näköalapaikalle tekemään töitä ja kehittämään toimintaa kohti Sotea ja Nova Uusi sairaalaa. Kliinisiin tehtäviisi kuuluvat polikliininen vastaanottotyö, konsultaatiot, kriisihoito, yhteistyö perustason kanssa ja vapaamuotoinen päivystys. Työtehtävät voivat myös osin sijoittua Palokan poliklinikalle.

Osaava yksikkömme koostuu masennushoitajista, psykiatrian akuuttityöryhmästä, vanhuspsykiatrisesta konsultaatiotyöryhmästä sekä aluepoliklinikoista Jyväskylässä, Muuramessa, Palokassa, Laukaassa ja Vaajakoskella.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Arvostamme psykiatrian erikoislääkärin työkokemusta ja hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa psykiatristen osaajien joukkoon!

Organisaation kuvaus
Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on Suomen suurin ei-yliopistollinen sairaanhoitopiiri. Henkilöstöä on 3800, joista lääkäreitä on 440 ja hoitohenkilöstöä 2230. Osaava henkilöstömme tarjoaa lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palveluita. Panostamme myös merkittävästi tutkimukseen ja koulutukseen. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee viihtyisässä ja palveluiltaan korkeatasoisessa Jyväskylässä. Olemme rakentamassa uutta tulevaisuuden sairaalaa, joka valmistuu vuonna 2020.
Yhteystiedot

toimialueen johtaja, ylilääkäri Tarja Seuri, puh. 014-269 5660

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.