Open vacancy Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Osastonylilääkäri, sairaalapsykiatria

Keski-Suomen SairaanhoitopiiriKeski-Suomen Sairaanhoitopiiri, Psykiatrian toimialueJyväskylä
Työavain: 
KSSHP-03-25-16
Hakuaika päättyy: 
7.2.2017 15.45
Palkka: 
Lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri hakee psykiatrian erikoislääkäriä osastonylilääkärin virkaan.

Sairaalapsykiatrian vastuualueella on yleissairaalapsykiatrian poliklinikka ja 6 psykiatrian vuodeosastoa, jotka sijaitsevat keskussairaalan yhteydessä tai sen välittömässä läheisyydessä. Vastuualueella on kaikkiaan 17 lääkärin virkaa, joista 11 on vuodeosastoilla.

Haettavana olevan osastonylilääkärin tehtäviin kuuluvat akuutin psykiatrisen sairaalahoidon toteuttaminen, missä tukena on kokenut ja kehitysmyönteinen moniammatillinen tiimi, sekä toimintojen kehittäminen paitsi ajankohtaisesti, myös kohti uutta, vuonna 2020 valmistuvaa Nova sairaalaa.

Yhteistyö alueen monipuolisen avohoidon kanssa on keskeistä nykyisin ja myös uudessa sairaalassa, jossa vuodeosastopaikkoja tulee olemaan vähemmän.

Toimialueellamme on professoritasoista erikoislääkärikoulutusta ja tutkimusta. Kouluttautumisen ja tutkimustyön mahdollisuudet ovat hyvät.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrian erikoislääkärin oikeus.

Virkatehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa psykiatristen osaajien joukkoon!

Organisaation kuvaus
Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on Suomen suurin ei-yliopistollinen sairaanhoitopiiri. Henkilöstöä on 3800, joista lääkäreitä on 440 ja hoitohenkilöstöä 2230. Osaava henkilöstömme tarjoaa lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palveluita. Panostamme myös merkittävästi tutkimukseen ja koulutukseen. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee viihtyisässä ja palveluiltaan korkeatasoisessa Jyväskylässä. Olemme rakentamassa uutta tulevaisuuden sairaalaa, joka valmistuu vuonna 2020.
Yhteystiedot

toimialueen johtaja, ylilääkäri Tarja Seuri, puh. 014-269 5660.

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.