Open vacancy Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Osastonsihteerien sijaisuudet

Keski-Suomen SairaanhoitopiiriKeski-Suomen Sairaanhoitopiiri, Lääkinnällisten palvelujen toimialue, OsastonsihteeripalvelutJyväskylä
Työavain: 
KSSHP-04-1-17
Hakuaika päättyy: 
31.3.2017 00.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tule suosittuun sairaalaamme töihin! Olemme maan suurin keskussairaala ja meiltä löytyy lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palvelut. Jyväskylä on asuinympäristönä nuorekas ja viihtyisä sekä tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Haemme osastonsihteereitä eri mittaisiin sijaisuuksiin osastonsihteeripalvelut -vastuualueelle.

Osastonsihteerin tehtävänä on tukea sihteerityön avulla potilaslähtöistä tutkimus- ja hoitoprosessia yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa. Työtehtäviin kuuluu mm. sähköisten potilasasiakirjojen hallinta; lähetteiden käsittely, ajanvaraus ja kutsuminen, rekisterien ylläpito, tekstinkäsittely, sanelujen purkaminen, tilastointi ja laskutus, maksusitoumukset, asiakaspalvelu ja viestintä. Käytössä on monipuoliset tietojärjestelmät. Potilastietojärjestelmänä on Effica.

Työssä tarvitaan organisointi- ja stressinsietokykyä sekä huolellista ja ripeää työskentelyä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Valmius kolmivuorotyöhön katsotaan eduksi. Kokemus vastaavista tehtävistä ja potilastietojärjestelmistä on välttämätöntä. Hakijalle on eduksi lääketieteellisen sanaston tuntemus.

Voit toimia osastonsihteerin sijaisuudessa, jos sinulla on vastaanottoavustajan, osastonsihteerin tai sosiaali- ja terveydenhuollon sihteerin koulutus tai tehtävään soveltuva opistotasoinen tutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto lähihoitaja (asiakaspalvelu ja tietohallinta) sekä perehtyneisyyttä tehtäväalueeseen.

Jätä hakemuksesi ilmoituksen alaosasta. Hakemuksesi tallennetaan rekrytointitietokantaamme vuodelle 2017 ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli hakemuksesi johtaa haastatteluun.

Kelpoisuusvaatimuksena on vastaanottoavustajan koulutus tai sosiaali- ja terveydenhuollon sihteerin koulutus tai vastaava tutkinto ja perehtyneisyys tehtäväalueeseen. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä työskentelee 3800 eri alojen ammattilaista, joista lääkäreitä on 440 ja hoitohenkilöstöä 2230. Tarjoamme töitä niin ammattilaisille kuin opiskelijoillekin moniammatillisissa työyhteisöissä, joissa panostetaan merkittävästi koulutus- ja tutkimustoimintaan. Osaava henkilöstömme pystyy tarjoamaan lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palveluita. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee viihtyisässä ja palveluiltaan korkeatasoisessa Jyväskylässä.

Yhteystiedot

Palveluesimies Petra Majava,
puh. (014) 269 3380, petra.majava@ksshp.fi