Open vacancy Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Hoitoalan ympärivuotiset sijaisuudet

Keski-Suomen SairaanhoitopiiriKeski-Suomen SairaanhoitopiiriJoutsa, Jyväskylä, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi, Toivakka
Työavain: 
KSSHP-05-17-13
Hakuaika alkaa: 
30.9.2013
Hakuaika päättyy: 
31.12.2017 23.59
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ja Jyväskylän kaupungin yhteinen terveydenhuoltoalan sijaisrekrytointi tarjoaa hoitoalan ammattilaisille työtilaisuuksia eripituisiin sijaisuuksiin. Tällä hetkellä sijaistarpeemme keskittyy pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Tarjoamme laajan ja mielenkiintoisen työkentän perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon tehtävissä. Tarjoamme työtehtäviä valmistuneille sairaanhoitajille ja lähihoitajille sekä sairaanhoitajaopiskelijoille. Tällä hetkellä emme haastattele lähihoitajaopiskelijoita.

Sairaanhoitajaopiskelijoilta edellytämme 140 opintopisteen suoritusta.
Jyväskylän kaupungilla LOP ja IV suoritetaan sijaisuuden alussa.

Terveydenhuollon tehtävissä vaadittavat kelpoisuudet on määritelty terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa ja asetuksissa. Sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta. Hakija täyttää yhden hakemuksen, jossa hän voi ilmoittaa kiinnostuksensa työskennellä molemmissa tai vain toisessa organisaatiossa. Varaa hakemuksen jättämisen jälkeen haastatteluaika Keski-Suomen sairaanhoitopiirin tai Jyväskylän kaupungin rekrytoinnista sen mukaisesti, mistä ensisijaisesti haet sijaisuuksia.

Organisaation kuvaus

Tule terveydenhuollon eturiviin
– vetovoimaiseen Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin!

Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä työskentelee noin 3800 eri alojen ammattilaista, joista lääkäreitä on 440 ja hoitohenkilöstöä 2230. Tarjoamme töitä niin ammattilaisille kuin opiskelijoillekin moniammatillisissa työyhteisöissä, joissa panostetaan merkittävästi koulutus- ja tutkimustoimintaan. Osaava henkilöstömme tarjoaa lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palveluita. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee viihtyisässä ja palveluiltaan korkeatasoisessa Jyväskylässä.

Yhteystiedot

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin rekrytointi
Keskussairaalantie 19,
Rakennus 21 B/2 krs.
p. 014 269 1383
rekrytointi@ksshp.fi
www.ksshp.fi/rekrytointi
Palvelemme ma-pe 9-15.00

Jyväskylän kaupungin rekrytointi
Kilpisenkatu 1, 2krs
Sähköpostitse sijaisrekrytointi@jkl.fi
Puhelinpalvelumme on avoinna ma-ti ja to-pe klo 9-14 ja ke klo 13-15, puh. 014 266 0895.