Open vacancy Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Välinehuoltaja, Keuruu terveysasema

Keski-Suomen SairaanhoitopiiriKeski-Suomen Sairaanhoitopiiri, Liikelaitos seututerveyskeskusKeuruu
Työavain: 
KSSHP-08-13-17
Hakuaika päättyy: 
28.4.2017 15.45
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme välinehuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen seututerveyskeskukseen Keuruun terveysasemalle.

Välinehuolto huolehtii Keuruun terveysaseman ja kuljetuksesta tulevien vastaanoton, suun terveydenhuollon, tähystysten ja apuvälineiden huollosta ja puhtaudesta.

Tehtävässä painottuu laajan ammattiosaamisen lisäksi yhteistyökyky ja asiakaspalvelu. Työntekijältä odotetaan kehittämisotetta välinehuollon toimintaan sekä tiimityön taitoja. Välinehuoltajan työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin yleistyöajassa. Työ tehdään tiimissä kahden laitoshuollossa kiertävän välinehuoltajan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on välinehuoltajan ammattitutkinto. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Organisaation kuvaus

Keski-Suomen seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta; lääkäripäivystyksestä ja -vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, kuntoutuksesta, suunterveydenhuollon palveluista ja sairaalahoidosta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää www.seututk.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on Suomen suurin ei-yliopistollinen sairaanhoitopiiri. Henkilöstöä on 3800, joista lääkäreitä on 440 ja hoitohenkilöstöä 2230. Osaava henkilöstömme tarjoaa lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palveluita. Panostamme myös merkittävästi tutkimukseen ja koulutukseen. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee viihtyisässä ja palveluiltaan korkeatasoisessa Jyväskylässä. Olemme rakentamassa uutta tulevaisuuden sairaalaa, joka valmistuu vuonna 2020.

Yhteystiedot

Eila Kerkelä-Rautiainen, ylihoitaja 014 269 5909.

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.