Open vacancy Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Terveyskeskushammaslääkäri, Multia/Keuruu

Keski-Suomen SairaanhoitopiiriKeski-Suomen Sairaanhoitopiiri, Seututerveyskeskuksen suun terveydenhuoltoMultia
Työavain: 
KSSHP-08-16-17
Hakuaika päättyy: 
31.7.2017 15.45
Palkka: 
Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Haemme TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ Multian hammashoitolaan. Viran pääasiallinen sijoituspaikka on Multia. Työtä tehdään 70 % Multian hammashoitolassa ja 30 % Keuruun hammashoitolassa.

Seututerveyskeskuksella on yksitoista hammashoitolaa ja erikoishoidon yksikkö. Suuhygienistejä on 13, hammaslääkäreitä 22 ja hammashoitajia 35. Työnjakoa on kehitetty pitkälle. Hammashoitolamme ovat ajanmukaisesti varustetut ja meillä on hyvät mahdollisuudet erikoishammaslääkärin konsultointiin ja hoitoon lähettämiseen. Työ on monipuolista ja pääset hyvin kouluttautumaan sekä kehittymään työssäsi. Käytämme Effica-potilastietojärjestelmää ja röntgenkuvantaminen on digitalisoitu.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkärin pätevyys, mutta myös osalaillistetut hammaslääkärit huomioidaan. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk). Hakuaikaa on jatkettu. Virkaa aikaisemmin hakeneet otetaan haussa huomioon.

Keski-Suomen seututerveyskeskus on 1.1.2011 toimintansa aloittaneen kahdeksan kunnan 46 000 asukkaalle palveluja tuottava terveyskeskus. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Seututerveyskeskus on hallinnollisesti Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitos.

Multia on 1700 asukkaan vireä ja viihtyisä kunta Keski-Suomessa, jossa kuntalaisten arki sujuu mukavasti laadukkaiden peruspalvelujen ansiosta. Keuruu on hyvien palvelujen, monipuolisten harrastusmahdollisuuksien, kauniin luonnon ja vesistöjen ympäröimä vireä maaseutukaupunki. Etäisyys Jyväskylään 65 km ja Tampereelle 110 km.

Organisaation kuvaus

Keski-Suomen seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta; lääkäripäivystyksestä ja –vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, suunterveydenhuollon palveluista, akuutista sairaalahoidosta, kuntoutuksesta sekä osin pitkäaikaishoidosta. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on Suomen suurin ei yliopistollinen sairaanhoitopiiri. Henkilöstöä on 3800, joista lääkäreitä 440 ja hoitohenkilöstöä 2230. Osaava henkilöstömme tarjoaa lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palveluita. Panostamme myös merkittävästi tutkimuksiin ja koulutuksiin. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee viihtyisässä ja palveluiltaan korkeatasoisessa Jyväskylässä.

Yhteystiedot

Ylihammaslääkäri Eija Peltonen, puh. 050 316 5994, eija.peltonen@seututk.fi

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.