Open vacancy Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitajan sijaisuus Keuruulla

Keski-Suomen SairaanhoitopiiriKeski-Suomen Sairaanhoitopiiri, Liikelaitos seututerveyskeskus, Keuruu sairaalaKeuruu
Työavain: 
KSSHP-08-18-17
Hakuaika päättyy: 
28.4.2017 00.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Heti
Työn kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen Keuruun sairaalaan. Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu 30.8.2017 asti. Työ on kolmivuorotyötä.

Keuruun sairaalassa hoidetaan akuutin vaiheen sairauksia ja annetaan potilaan tarvitsemaa jatkohoitoa silloin, kun erikoissairaanhoitoa ei enää tarvita. Potilaat ohjautuvat sairaalahoitoon terveysaseman vastaanotolta tai erikoissairaanhoidosta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys, sairaanhoitajan tutkinto. Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Organisaation kuvaus

Keski-Suomen seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta: lääkäripäivystyksestä ja -vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, suunterveydenhuollon palveluista, akuutista vuodeosastohoidosta, kuntoutuksesta sekä osin pitkäaikaishoidosta.Ks. www.seututerveyskeskus.fi

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on Suomen suurin ei yliopistollinen sairaanhoitopiiri. Henkilöstöä on 3800, joista lääkäreitä 440 ja hoitohenkilöstöä 2230. Osaava henkilöstömme pystyy tarjoamaan lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palveluita. Panostamme myös merkittävästi tutkimuksiin ja koulutuksiin. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee viihtyisässä ja palveluiltaan korkeatasoisessa Jyväskylässä.

Yhteystiedot

Merja Ahonen
Osastonhoitaja
p. 050 316 8531, 014 269 0033
merja.ahonen@seututk.fi

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.