Open vacancy Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Hoitotyön kesäsijaiset, seututerveyskeskus

Keski-Suomen SairaanhoitopiiriKeski-Suomen Sairaanhoitopiiri, Liikelaitos seututerveyskeskusJoutsa, Keuruu, Laukaa, Petäjävesi
Työavain: 
KSSHP-08-56-16
Hakuaika päättyy: 
31.3.2017 23.59
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme hoitotyön kesäsijaisia seututerveyskeskukseen Joutsaan, Keuruulle, Petäjävedelle ja Laukaaseen

SAIRAANHOITAJAN ja LÄHIHOITAJAN tehtäviin.

Keski-Suomen seututerveyskeskus on Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka vastaa kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta, lääkäripäivystyksestä ja -vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, suunterveydenhuollon palveluista, akuutista sairaalahoidosta ja kuntoutuksesta. Käy tutustumassa eri kuntien sairaaloihin tarkemmin www.seututk.fi. Työ on laitoshoidossa 3-vuorotyötä ja avohoidossa 2-vuorotyötä. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Sijaisuuden kesto on noin 1-3 kk.

Sinulla tulee olla
- tehtävään soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, lähihoitaja)
- oikeus toimia terveydenhuollon ammattihenkilönä (laki 559/1994, asetus 564/1994)
- voit olla myös loppuvaiheen opiskelija, jolloin sinulla tulee olla suoritettuna vähintään 2/3 (sairaanhoitaja 140/210 op, terveydenhoitaja 160/240 op) ammattiin johtavista opinnoista hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista.

Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut (alle vuosi), kerro hakemuksessasi myös tiedot harjoittelupaikoistasi. Valinnassa otamme huomioon tutkinnossa suorittamasi suuntaavat/syventävät teoriaopinnot ja harjoittelujaksot, aikaisemmat työkokemuksesi sekä intosi ja halusi oppia uutta erilaisissa yksiköissä.

Kerro hakulomakkeella meille toiveesi tärkeysjärjestyksessä
- missä kunnassa haluat työskennellä
- toivomasi työskentelyajankohta

Aloitamme hakemusten käsittelyn vuoden 2017 tammikuun lopusta alkaen ja kutsumme valitsemiamme hakijoita haastatteluun. Paikat täytetään heti, kun sopiva sijainen on löytynyt, joten täytä hakemus huolella ja jätä se ajoissa.

Tervetuloa seututerveyskeskukseen hoitotyön osaajien joukkoon!

Organisaation kuvaus

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on Suomen suurin ei-yliopistollinen sairaanhoitopiiri. Henkilöstöä on 3800, joista lääkäreitä 440 ja hoitohenkilöstöä 2230. Osaava henkilöstömme tarjoaa lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palveluita. Panostamme myös merkittävästi tutkimukseen ja koulutukseen. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee viihtyisässä ja palveluiltaan korkeatasoisessa Jyväskylässä. Sairaalamme on savuton sairaala.

Keski-Suomen seututerveyskeskuksen kotisivu on www.seututk.fi

Yhteystiedot

Rekrytointi, rekrytointi@ksshp.fi,
puh. (014) 269 1383.

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.