Open vacancy Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Psykologi, Keuruun terveysasema

Keski-Suomen SairaanhoitopiiriKeski-Suomen Sairaanhoitopiiri, Liikelaitos seututerveyskeskusKeuruu
Työavain: 
KSSHP-08-58-16
Hakuaika päättyy: 
27.1.2017 15.45
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Vuoden 2017 alussa.
Työn kuvaus

Haemme terveyskeskuspsykologia vakituiseen tehtävään Keuruun terveysasemalle, pääsijoituspaikkana perheneuvola. Toimi on moniammatillista lasten ja nuorten perheiden parissa tapahtuvaa psykologityötä. Työaika on 100%.

Perheneuvolassa työskentelee psykologi ja sosiaalityöntekijä ja tämä toimi on uusi. Perhekeskus aloittaa toimintansa Keuruulla vuoden 2017 aikana ja perheneuvola siirtyy sen yhteyteen.

Psykologin kelpoisuusvaatimuksena on psykologin laillistettu tutkinto (559/1994). Kokemus lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Tervetuloa Keski-Suomen seututerveyskeskuksen osaajien joukkoon!

Organisaation kuvaus
Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on Suomen suurin ei-yliopistollinen sairaanhoitopiiri. Henkilöstöä on 3800, joista lääkäreitä 440 ja hoitohenkilöstöä 2230. Osaava henkilöstömme pystyy tarjoamaan lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palveluita. Panostamme myös merkittävästi tutkimukseen ja koulutukseen. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee viihtyisässä ja palveluiltaan korkeatasoisessa Jyväskylässä. Sairaalamme on savuton sairaala. Keski-Suomen Seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan peruspalvelujen tuottamisesta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi.
Yhteystiedot

Ylilääkäri Päivi Jokiranta, paivi.jokiranta@seututk.fi, tai puh 014 269 5907.

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.