Open vacancy Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Hammashoitaja, Laukaa varahenkilöstö

Keski-Suomen SairaanhoitopiiriKeski-Suomen Sairaanhoitopiiri, Liikelaitos seututerveyskeskus, Seututerveyskeskuksen suun terveydenhuoltoLaukaa
Työavain: 
KSSHP-08-59-16
Hakuaika päättyy: 
23.1.2017 15.45
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaa
Työn kuvaus

Haemme hammashoitajaa vakituiseen tehtävään Seututerveyskeskuksen Laukaan hammashoitolaan. Tehtävä on varahenkilöstössä, pääasiallinen toimipaikka on Laukaan hammashoitola ja osa työstä suunnitellaan tehtäväksi Petäjäveden hammashoitolassa.

Hammashoitajan tehtäviin kuuluvat hammaslääkärin kanssa tehtävän potilastyön lisäksi itsenäinen potilastyö, terveyden edistäminen sekä yksilöille että ryhmille, eri ikäisten suunhoidon ohjaus sekä erilaisiin työryhmiin osallistuminen.

Suun terveydenhuollossa työnjakoa on kehitetty ja kehitetään edelleen. Työ on monipuolista ja pääset hyvin kouluttautumaan ja kehittymään työssäsi. Käytämme Effica-potilas tietojärjestelmää ja röntgenkuvantaminen on digitalisoitu.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen hammashoitajan ammattitutkinto. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Organisaation kuvaus
Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on Suomen suurin ei-yliopistollinen sairaanhoitopiiri. Henkilöstöä on 3800, joista lääkäreitä on 440 ja hoitohenkilöstöä 2230. Osaava henkilöstömme tarjoaa lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palveluita. Panostamme myös merkittävästi tutkimukseen ja koulutukseen. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee viihtyisässä ja palveluiltaan korkeatasoisessa Jyväskylässä. Olemme rakentamassa uutta tulevaisuuden sairaalaa, joka valmistuu vuonna 2020. Keski-Suomen Seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan peruspalvelujen tuottamisesta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi.
Yhteystiedot

Ylihoitaja Eila Kerkelä-Rautiainen 014 269 5909

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.