Open vacancy Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Terveyskeskuslääkäri (2), Petäjävesi

Keski-Suomen SairaanhoitopiiriKeski-Suomen Sairaanhoitopiiri, Liikelaitos seututerveyskeskusPetäjävesi
Työavain: 
KSSHP-08-6-17
Hakuaika päättyy: 
31.3.2017 15.45
Palkka: 
Lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Tervetuloa kehittyvän seututerveyskeskuksen osaajaksi!

Haemme terveyskeskuslääkäreitä (2) Petäjäveden terveysasemalle

Petäjävesi on n. 4000 asukkaan kunta 30 km päässä Jyväskylästä. Meillä on kolme lääkärinvirkaa, joista kahteen haemme vakituista viranhaltijaa. Kaikissa viroissa on tällä hetkellä kokeneet kollegat sijaisena. Toinen virka vapautuu kesäkuussa ja toinen elokuussa tänä vuonna.

Olemme siirtyneet vuoden alusta omalääkärijärjestelmästä SOTE-mallin mukaiseen potilassegmentaatiomalliin, jossa on erityinen panostus mm. paljon palveluja käyttävien asiakkaiden sujuvaan ja mielekkääseen hoitoon. Työpaikallamme on innostunut henki ja hoitohenkilökuntamme osaamista vahvistaa rajatun lääkkeenmääräämisen erityisluvan omaava hoitaja. Olemme erityisesti panostaneet moniammatilliseen työotteeseen ja konsultaatioihin, mikä tekee meillä yleislääkärin työstä motivoivaa. Meillä on toimiva hyvin järjestetty erikoislääkäritasoinen tutorointijärjestelmä ja kannustamme kouluttautumiseen. Lisäansioita on mahdollista kerryttää lähipäivystyksessä iltaisin ja viikonloppuisin Keuruun terveysasemalla. Koko Keski-Suomen yhteinen yöpäivystys on Keski-Suomen keskussairaalassa.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys luetaan hakijalle eduksi. Palkkaus on lääkärisopimuksen mukainen. Lisäksi koulutus, erityisosaaminen ja työkokemus otetaan huomioon. Virkatehtävässä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Kysy ihmeessä lisää! Parhaat paikat viedään käsistä!

Organisaation kuvaus

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena toimiva Keski-Suomen seututerveyskeskus vastaa kahdeksan kunnan ja noin 45 000 asukkaan perusterveydenhuollosta. Meillä on kymmenen terveysasemaa, joissa on 35 erilaista lääkärin virkaa. Lääkärikunta on kokenutta ja sisäinen konsultointi toimii joustavasti. Meillä on neljä sairaalaa, joissa on oma sairaalalääkäri. Toimimme Itä-Suomen yliopiston yleislääketieteen opetusterveyskeskuksena. Myös geriatrian erikoistumispalvelut järjestyvät. Lähipäivystys hoidetaan omana työnä kahdessa pisteessä, Keuruulla ja Laukaassa. Yöpäivystys on keskussairaalan yhteispäivystyksessä. Tietojärjestelmämme on Effica.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on Suomen suurin ei-yliopistollinen sairaanhoitopiiri. Henkilöstöä on 3740, joista lääkäreitä 440 ja hoitohenkilöstöä 2230. Osaava henkilöstömme pystyy tarjoamaan lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palveluita. Panostamme myös merkittävästi tutkimukseen ja koulutukseen. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee viihtyisässä ja palveluiltaan korkeatasoisessa Jyväskylässä. Sairaalamme on savuton sairaala.

Yhteystiedot

Lisätiedustelut/yhteydenotot varmimmin sähköpostilla:
ylilääkäri Jari Raudasoja: jari.raudasoja@seututk.fi, p. 014-269 5904 ja
ylilääkäri Päivi Jokiranta: paivi.jokiranta@seututk.fi, p. 014-269 5907.

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.