Open vacancy Kouvolan kaupunki

Lomituspalvelukoordinaattori

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, Konsernipalvelut, Lomituspalveluttorikatu 10Kouvola
Työavain: 
KVL-10-14-18
Hakuaika alkaa: 
9.11.2018
Hakuaika päättyy: 
25.11.2018 23.59
Palkka: 
KVTES:in mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019
Työn kuvaus

Kouvolan kaupungin lomituspalvelut hakee lomituspalvelukoordinaattoria.

Lomituspalvelukoordinaattorin tehtäviin kuuluvat lomituspalvelujen talousasioiden valmistelu ja seuranta sekä palkkahallintoon liittyvät tehtävät. Vastaat lomituspalvelujen hankinnoista ja valmistelet hankintasopimuksia. Toimit arkistovastaavana ja tehtäviisi kuuluvat myös asiakaspalvelu, postitus ja puhelinpalvelutehtävät. Tehtäviisi kuulu myös yksintyöskentelyn päivystys. Avustat ja sijaistat lomituspalvelujohtajaa sekä tarvittaessa toimit myös lomituspalveluesimiesten sijaisena. Tehtävässä käytät Lomitus-netti järjestelmää.

Kelpoisuus vaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto, vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai ammatillinen perustutkinto. Tehtävässä on eduksi perustoimisto-ohjelmien hallinta, hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot, taloushallinnon osaaminen, palvelussuhdeasioiden (KVTES) sekä maatalousalan tuntemus. Koeaika on kuusi (6) kuukautta ja virkaan valitun tulee toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän kotieläintuottajien asiakaspalvelussa. Työnantaja tarjoaa koulutusta käytössä olevien järjestelmien osalta sekä sinulla on myös pääkäyttäjien tuki järjestelmien käytössä.

Toimistosi sijaitsee lomituspalveluiden hallinnossa, Elimäen vireässä taajamassa, Elimäen virastotalolla. Työtiimimme on nuorekas, yhteistyöhaluinen ja työhönsä vahvasti sitoutunut. Tiimissä työskentelee 6 henkilöä, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä maatalousyrittäjien kanssa. Maatalouslomittajia alueellamme on vakinaisessa työsuhteessa noin 100 ja tilapäisiä työntekijöitä lähes sama määrä. Lomitusalueemme käsittää Kouvolan lisäksi on Kotkan, Haminan, Pyhtään, Ruotsinpyhtään, Virolahden, Miehikkälän, Iitin, Lahden ja Orimattilan alueet.

Lisätietoja lomituspalveluista www.kouvola.fi/index/kaupunkijahallinto/maaseutupalvelut/lomituspalvelut

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Tarja Vuorentausta-Helin, puh. 020 615 4726, tarja.vuorentausta-helin@kouvola.fi, Mervi Taimisto, puh. 020 615 6482, mervi.taimisto@kouvola.fi

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.