Open vacancy Kouvolan kaupunki

Toimitilajohtaja

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, Konsernipalvelut, TilapalvelutKouvola
Työavain: 
KVL-10-15-17
Hakuaika alkaa: 
9.11.2017
Hakuaika päättyy: 
30.11.2017 23.59
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.2.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme joukkoomme

TOIMITILAJOHTAJAA

Olet kokenut ja osaava toimitilajohtamisen ammattilainen. Keskeisiä tehtäviäsi on vastata Kouvolan kaupungin tilapalvelujen johtamisesta, rakennuttamisesta, projektijohtamisesta sekä osallistua omalta osaltasi kaupungin kärkihankkeiden toteuttamiseen. Kaupungin kiinteistökanta on tällä hetkellä noin 500 kiinteistöä ja 500 000 k-m2. Konsernipalvelujen tilapalveluissa on henkilöstöä yhteensä 16.

Odotamme sinulta laaja-alaista kokemusta rakennuttamisesta, projekti- ja kiinteistöjohtamisesta sekä kiinteistöomaisuuden hallinnan kehittämisestä. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä kykyä hallita kokonaisuuksia ja toimia erilaisissa verkostoissa. Edellytämme sinulta vahvaa osaamista rakennusten elinkaaritaloudesta, sopimusosaamisesta ja hankintalainsäädännöstä. Tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietokykyä, talousosaamista ja organisointitaitoja.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.

Virkaan valitun tulee esittää selvitys terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaisina. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa.

Työ alkaa 1.2.2018 tai sopimuksen mukaan.

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Talous- ja rahoitusjohtaja Tuukka Forsell, puh. 020 615 9333

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella.