Open vacancy Kouvolan kaupunki

Sairaanhoitaja, Kotihoito eteläinen

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, Kotihoito eteläinenKouvola
Työavain: 
KVL-20-114-17
Hakuaika päättyy: 
29.3.2017 23.59
Palkka: 
2406€
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
29.5.2017
Työn kuvaus

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn joka sisältää hoito- ja huolenpitotehtävät asiakkaan kotona, työkavereiden tuen sekä mahdollisuuden kehittyä sairaanhoitajana sekä oppia uutta. Työhön kuuluu sairaanhoidollisia sekä perushoidollisia tehtäviä kuten asiakkaan ruokailusta ja puhtaudesta huolehtimista. Kuntoutumisen tukeminen on tärkeä osa työtä. Työ on itsenäistä ja monipuolista. Hoitotyössä käytetään apuna uutta terveydenhoidon tekniikkaa.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyö Kouvolan kotihoidon eteläisellä alueella. Sairaanhoitaja vastaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisen sairaanhoidon ja hoivan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä tiimin kanssa. Tehtävän hoito edellyttää kiinnostusta ja kykyä itsenäiseen asiakkaan kotona tapahtuvaan hoito- ja hoivatyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen kelpoisuus, sairaanhoitaja AMK tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa olevat lääkehoidon luvat tai hänen tulee suorittaa Love-lääkehoidon tentti hyväksyttävästi. Tehtävässä on kuukauden koeaika.

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 86 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Elina Siitari Kotihoidon esimies puh. 02061 56141

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.