Open vacancy Kouvolan kaupunki

Sairaanhoitaja

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, HyvinvointipalvelutKouvola
Työavain: 
KVL-20-128-18
Hakuaika alkaa: 
17.4.2018
Hakuaika päättyy: 
6.5.2018 23.59
Palkka: 
2393,13
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.7.2018
Työn kuvaus

Kouvolan kaupungin aikuispsykiatrian avopalveluissa on avoinna sairaanhoitajan vakituinen tehtävä.

Psykiatrian poliklinikan hoito- ja kuntoutustyöryhmä hoitaa erilaisista mielialahäiriöistä kärsiviä erikoissairaanhoitoa vaativia potilaita. Suurimmat potilasryhmät ovat masennuksesta, kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä ja persoonallisuushäiriöistä kärsivät potilaat. Sairaanhoitaja toteuttaa monipuolista psykiatrista hoitotyötä. Pääasialliset tehtävät ovat psykiatrisen hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä kuntoutuksen ohjaaminen moniammatillisen tiimin jäsenenä. Tehtäviin kuuluu myös verkostotyö ja kotikäynnit tarvittaessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukainen kelpoisuus, sairaanhoitaja amk tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. LoVE-lääkehoidon tentti tulee suorittaa hyväksyttävästi koeajan aikana. Tehtävään valitulla tulee olla tartuntatautilain 48 § edellyttämä rokotussuoja. Valitun tulee toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Katja Palin p. 020 615 58097, katja.palin@kouvola.fi

Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.