Open vacancy Kouvolan kaupunki

Lähihoitaja

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hoiva-asuminenKouvola
Työavain: 
KVL-20-136-18
Hakuaika alkaa: 
9.3.2018
Hakuaika päättyy: 
1.4.2018 23.59
Palkka: 
2103,92
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.5.2018
Työn kuvaus

Tarjoamme sinulle lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija monipuolista kesätyötä hoiva-asumisen eteläisen alueen yksiköissä: Vaskirinteen Palvelukeskus, Elimäkikoti ja Sippolakoti. Hoiva-asumisen toimintaperiaatteina ovat asukaslähtöisyys ja yhteisöllisyys. Yhteisöllinen toiminta, jossa asiakas huomioidaan kaikessa toiminnassa ensin, vaatii avointa vuorovaikutusta, sitoutumista ryhmään, myönteistä panostusta ryhmän toimintaan ja yhteisiä asukaslähtöisiä tavoitteita. Hoitajat elävät yhteistä arkea ja juhlaa asukkaiden kanssa. Asukkaat osallistuvat kodin askareisiin kykyjensä ja toiveidensa mukaan. Lähihoitajana vastaat hoiva-asumisen asukkaiden hyvinvoinnista yhdessä työryhmän kanssa, asukkaan toimintakykyä tukien.

Haastattelut pidetään vko 14-15. Tarkastamme haastattelussa työ- ja tutkintotodistuksesi/opintopistesuorituksesi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukainen kelpoisuus, lähihoitaja- tai lähihoitajaopiskelija. Lähihoitajaopiskelijalla on oltava opintotodistus suoritetuista opinnoista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 86 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Vaskirinteen Palvelukeskus hoivatyön esimies Helena Tuormala p. 020615 7865, Elimäkikoti hoivatyön esimies Topi Vihervaara p. 020615 9181, Sippolakoti hoivatyön esimies Nina Luostari p. 020615 7745, Varahenkilöstö Tanja Lillman p. 020 615 6749.

sähköposti: etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.