Open vacancy Kouvolan kaupunki

Peruskoulun rehtori

Kouvolan kaupunkiHyvinvointipalvelut, Kirkonkylän kouluKouvola
Työavain: 
KVL-20-199-18
Hakuaika alkaa: 
16.4.2018
Hakuaika päättyy: 
4.5.2018 23.59
Palkka: 
OVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Kouvolan kaupungin perusopetuksessa on haettavana:

Rehtorin virka (10575) 1.8.2018 alkaen.

Kouvolan kaupungin perusopetus hakee rehtoria Valkealan Kirkonkylän 1.-6.lk kouluun toistaiseksi 1.8.2018 alkaen. Kirkonkylän koululla tänä lukuvuonna opiskelee 264 lasta. Yleisopetuksen ryhmien lisäksi koululla toimii kaksi pienryhmää. Haemme joukkoomme oppimisympäristöjen kehittämisestä kiinnostunutta yhteistyökykyistä opetuksen ammattilaista.

Kirkonkylän koulu on mukana Valkealan monitoimitilan hankesuunnittelussa, jossa Valkealan yläkoulu ja Valkealan Kirkonkylän koulu yhdistyisivät hallinnollisesti noin 630 oppilaan 1.-9. yhtenäiskouluksi viimeistään uuden monitoimitilan valmistuttua. Monitoimitalossa toimisi myös päiväkoti, neuvola sekä kirjasto. Uudessa koulussa koulun hallinnollisesti johtamisesta vastaisivat yksikön rehtori sekä virka apulaisrehtori. Toinen rehtorin virka muutetaan apulaisrehtorin viraksi.

Kokonaistyöaika- ja palkkaus OVTES:n mukaan. Edellytetään asetuksen 968/98 mukaisia perusopetuksen rehtorin ja perusopetuksen opettajan kelpoisuutta.

Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Kirkonkylän koulussa opiskelee luokilla 1-6 lukuvuonna 2017 - 2018 yhteensä 265 oppilasta. Oppilaista 45 on uusia ekaluokkalaisia. Erityisopetuksen pienryhmiä koulussa on kaksi. Henkilökuntaan kuuluu tänä lukuvuonna 17 opettajaa, 7 koulunkäynninohjaaja, koulusihteeri ja rehtori.

Kirkonkylän koulussa on kaikkien oppilaiden ja työntekijöiden turvallista opiskella ja työskennellä. Kunnioitamme ja arvostamme toisiamme, emmekä hyväksy kiusaamista. Annamme laadukasta opetusta vuosiluokkien 1-6 oppilaille ja tuemme opiskelussa erilaisia oppijoita.

Lukuvuodesta 2017 - 2018 alkaen opiskelemme väistötiloissa, jotka sijoittuvat koulun piha-alueelle. Uuden Valkealan Yhtenäiskoulun (luokat 1 - 9) projektisuunnittelu on käynnistynyt.

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Perusopetuksen palvelupäällikkö Kim Strömmer p. 02061 57173

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.