Open vacancy Kouvolan kaupunki

Lähihoitaja

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kotihoito eteläinenKouvola
Työavain: 
KVL-20-202-18
Hakuaika alkaa: 
17.4.2018
Hakuaika päättyy: 
1.5.2018 15.00
Palkka: 
2122,84 €
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
28.5.2018 - 18.11.2018
Työn kuvaus

Kouvolan kotihoito tarjoaa kotihoitopalvelua noin 1700 asiakkaalle Kouvolassa. Kotihoidossa työskentelee 355 ammattilaista kolmella alueella. Kotihoidon asiakaslupauksen (2017) mukaan me lupaamme, että kohtelemme asiakasta arvokkaasti ja aidosti hänen ympäristössään missä hän elää. Kunnioitamme asiakkaan näkemyksiä sekä hänen elämänkokemustaan.

Haemme lähihoitajaa Kouvolan kotihoidon eteläiselle alueelle Tehostetun kotiutuksen tiimiin määräaikaiseen tehtävään ajalle 28.5-18.11.18.

Lähihoitaja toimii kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Hän vastaa vastuuhoitajana asiakkaittensa Rai pohjaisista hoito- ja palvelusuunnitelmista, osallistuu sairaanhoidon ja lääkehoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin sekä huolehtii tukipalvelujen järjestämisestä asiakkaille. Lähihoitajan työ kotihoidossa mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävässä käytetään koeaikaa. Käytämme apuna uutta terveydenhoidon teknologiaa ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Työ ikääntyneiden parissa on palkitsevaa. Meille asiakkaalta saatu palaute on arvokkain: "Ei ole kuin hyvää sanottavaa, iso hatunnosto hoitajille" (Kotihoidon asiakas, asiakastyytyväisyyskysely 2016).

Odotamme sinulta
- asiakastyön arvostamista
- motivaatiota ja innostunutta asennetta
- työkyvystä ja -hyvinvoinnista huolehtimista
- oma-aloitteellisuutta
- kuntouttavan työotteen hallintaa

Edellytämme sinulta
- hoitotyön osaamista
- vastuullisuutta ja vahvaa ammatti-identiteetin hallintaa
- asiakkaan arvostavaa kohtaamista
- ajokorttia ja oman auton käyttöä

Kelpoisuusehto: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat (voit suorittaa ne myös koeaikana). Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus.

Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen työn hoitoalan tehtävässä
- hyvän perehdytyksen
- mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä hoitajana
- monipuolisen työn jossa voit käyttää osaamistasi ja taitojasi

Sairaalankaari 15 A, 46860 Anjalankoski

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja: Kotihoidon esimies Hanna Kuukasjärvi p. 020 615 6796 hanna.kuukasjarvi(at)kouvola.fi tai Kotihoidon vs. henkilöstövastaava Krista Puustinen p. 020 615 8630 krista.puustinne(at)kouvola.fi

Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.