Open vacancy Kouvolan kaupunki

Sairaanhoitaja

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kotihoito pohjoinenKouvola
Työavain: 
KVL-20-309-18
Hakuaika alkaa: 
16.5.2018
Hakuaika päättyy: 
31.5.2018 23.59
Palkka: 
2436,08 €
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
11.6.2018 - 28.11.2018
Työn kuvaus

Kouvolan kotihoito tarjoaa kotihoitopalvelua noin 1700 asiakkaalle Kouvolassa. Kotihoidossa työskentelee 355 ammattilaista kolmella alueella. Kotihoidon asiakaslupauksen (2017) mukaan me lupaamme, että kohtelemme asiakasta arvokkaasti ja aidosti hänen ympäristössään missä hän elää. Kunnioitamme asiakkaan näkemyksiä sekä hänen elämänkokemustaan.

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työhön kotihoitoon pohjoiseen kotihoitoon 11.6.18 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sairaanhoitaja vastaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisen sairaanhoidon ja hoivan suunnittelusta, toteutuksesta sekä arvioinnista yhdessä tiiminsä kanssa. Hän vastaa myös asiakkaittensa Rai pohjaisista hoito- ja palvelusuunnitelmista. Tehtävän hoito edellyttää kiinnostusta ja kykyä itsenäiseen asiakkaan kotona tapahtuvaan kuntouttavaan hoito- ja hoivatyöhön. Sairaanhoitajan työ kotihoidossa mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävässä käytetään koeaikaa. Käytämme apuna uutta terveydenhoidon teknologiaa ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Työ ikääntyneiden parissa on palkitsevaa. Meille asiakkaalta saatu palaute on arvokkain: "Ei ole kuin hyvää sanottavaa, iso hatunnosto hoitajille" (Kotihoidon asiakas, asiakastyytyväisyyskysely 2016).

Meillä tsempataan työkaveria ja tehdään työtä yhdessä, me myös haluamme perehdyttää uudet työkaverimme hyvin. Arvostamme asiakaslähtöistä asennetta, laaja-alaista näkemystä hoitotyöstä ja huumorintajua. Tule mukaan kehittämään toimintaamme!

Odotamme sinulta
- asiakastyön arvostamista
- motivaatiota ja innostunutta asennetta
- työkyvystä ja -hyvinvoinnista huolehtimista
- oma-aloitteellisuutta

Edellytämme sinulta
- kuntouttavan hoitotyön osaamista
- vastuullisuutta ja vahvaa ammatti-identiteetin hallintaa
- asiakkaan arvostavaa kohtaamista
- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- arvioivaa hoitotyötä
- kokonaisuuksien hallintaa
- moniammatillista työotetta

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen kelpoisuus, sairaanhoitaja AMK tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassa olevat lääkeluvat (voit suorittaa ne myös koeaikana). Huomioimme myös sairaanhoidon opiskelijat, joilla on yli 140 opintopistettä. Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus.

Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen työn hoitoalan tehtävässä
- hyvän perehdytyksen
- mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä hoitajana
- monipuolisen työn jossa voit käyttää osaamistasi ja ammattitaitoasi

Kustaa III tie 4, 45370 VALKEALA

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja: Kotihoidon esimies Niina Forsström p. 020 615 7531 niina.forsstrom(at)kouvola.fi tai Kotihoidon vs. henkilöstövastaava Krista Puustinen p. 020 615 8630 krista.puustinen(at)kouvola.fi

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.