Open vacancy Kouvolan kaupunki

Vastaava sosiaalityöntekijä

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, HyvinvointipalvelutKouvola
Työavain: 
KVL-20-372-18
Hakuaika alkaa: 
13.6.2018
Hakuaika päättyy: 
1.7.2018 23.59
Palkka: 
3545,87
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
16.8.2018-28.2.2019
Työn kuvaus

Haemme vastaavan sosiaalityöntekijän viransijaista vammaispalveluihin.

Vastaava sosiaalityöntekijä kehittää ja johtaa vammaispalveluiden ammatillista asiakastyötä yhdessä tiimin ja esimiesten kanssa sekä osallistuu ammatilliseen asiakastyöhön. Vammaispalveluissa tehtävään sisältyy vammaispalvelulain ja erityishuoltolain mukainen palvelutarpeen arviointi, päätöksenteko sekä palvelusuunnitelmien laatiminen yhdessä asiakkaiden kanssa. Vastaava sosiaalityöntekijä toimii oman tehtävänsä osalta asiantuntijana verkostoyhteistyössä. Tehtävässä edellytetään moniammatillisen työprosessin hallintaa, konsultoivaa työtapa ja asiakaslähtöisen sosiaalityön osaamista.
Lähiesimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työn kehittämismyönteisessä työyhteisössä sekä esimiesten ja tiimin tuen. Koulutukseen suhtaudumme myönteisesti ja työnohjaus on järjestetty.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §:n ja 7 §:n mukainen kelpoisuus. Mikäli kelpoisuusehtoja täyttäviä hakijoita ei ole, otamme huomioon myös opiskelijat, joilla on sosiaalityö pääaineena, aineopinnot ja käytännön harjoittelu suoritettuna sekä työkokemusta sosiaalityöstä.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Koeaika on kolme (3) kuukautta.

.

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 86 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Auli Lintukangas p. 020 615 8447
Palveluvastaava Tuula Kotimäki p. 020 615 7609

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.