Open vacancy Kouvolan kaupunki

Sosiaaliohjaaja

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, HyvinvointipalvelutTorikatu 10Kouvola
Työavain: 
KVL-20-373-18
Hakuaika alkaa: 
14.9.2018
Hakuaika päättyy: 
30.9.2018 23.59
Palkka: 
2542,39
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
15.10.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen sosiaaliohjaajaa aikuissosiaalityöhön. Sosiaaliohjaaja toimii asiantuntijana tiimityöhön perustuvassa asiakastyössä sekä laajassa verkostoyhteistyössä. Tehtävään sisältyy sosiaalihuoltolain ja erityislainsäädännön mukainen palvelutarpeen arviointi, päätöksenteko sekä asiakassuunnitelmien laatiminen yhdessä asiakkaiden kanssa. Lähiesimiehenä toimii aikuissosiaalityön johtava sosiaalityöntekijä.

Aikuissosiaalityö koostuu ohjauksen, neuvonnan ja vastaanoton OVI-tiimistä, suunnitelmallisen sosiaalityön sekä sosiaali- ja kriisipäivystyksen tiimeistä. Tehtävä sijoittuu viran aloitusvaiheessa suunnitelmalliseen sosiaalityöhön. Kouvolan kaupungin sosiaalipalvelut siirtyvät 1.1.2019 alkaen KYMSOTE-kuntayhtymän alaisuuteen.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työn kehittämismyönteisessä työyhteisössä sekä esimiesten ja tiimien tuen. Koulutukseen suhtaudumme myönteisesti ja työnohjaus on järjestetty.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §:n ja 8 §:n mukainen kelpoisuus. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Kokemus toimeentulotukityöstä katsotaan eduksi. Ajokortti ja oman auton käyttö välttämätön. Koeaika 4kk.

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Tarja Mäntynen p. 0206156546 tarja.mantynen@kouvola.fi sekä palveluvastaava Tuula Kotimäki p. 0206157609 tuula.kotimaki@kouvola.fi

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.