Open vacancy Kouvolan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja

Kouvolan kaupunkiHyvinvointipalvelut, Oppimisen ja koulunkäynnin tukiKouvola
Työavain: 
KVL-20-397-18
Hakuaika alkaa: 
1.7.2018
Hakuaika päättyy: 
26.7.2018 23.59
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
7.8.2018
Työn kuvaus

Valkealan yläkouluun haetaan määräaikaista koulunkäynninohjaajaa 7.8.2018-2.6.2019 väliseksi ajaksi.
Tehtävä soveltuu erinomaisesti liikunnallisesti suuntautuneelle ja/tai valmennuskokemusta omaavalle hakijalle. Koulunkäynninohjaajan tai liikunnanohjaajan tutkinto soveltuu hyvin tehtävään tai hakijalla voi olla soveltuva nuorisotyön tai sosiaalityön tutkinto.
Koulunkäynninohjaajan tehtäviin kuuluu urheiluakatemian esiakatemiaan kuuluvan harjoitusryhmän vetäminen kerhotyönä ja liikkua koulu -toiminnan kehittäminen koulussa.
Koulunkäynninohjaaja toimii pienryhmässä erityisluokanopettajan tai yleisopetuksen ryhmissä aineenopettajan työparina.
Odotamme että olet oma-aloitteinen, ulospäinsuuntautunut ja sinulla on työyhteisössä eri ikäisten henkilöiden kanssa toimimiseen sosiaaliset taidot.
Valkealan yläkoulu sijaitsee Kouvolassa Valkealan kirkonkylässä. Koulussa on 365 oppilasta, 36 opettajaa ja 5 koulunkäynninohjaajaa. Koulussa toimii kaksi alueellista pienryhmää ja yksi kaupunkitason jopo-ryhmä.
Valkealan kirkonkylä sijaitsee 13 kilometriä Kouvolasta Mikkeliin päin. Meille on hyvät paikallisliikenteen linja-autoyhteydet Kouvolan keskustasta.

Noudatamme 4 kk koeaikaa.

Hakijalta edellytetään koulunkäynninohjaajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa ammatillista tutkintoa.

Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/02 mukainen rikosrekisteriote ja todistus terveydentilasta.

tutkinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa rehtori Pauli Pölönen pauli.polonen@kouvola.fi tai puh. 02061 56553 aikavälillä 2.7.- 3.7.2018 sekä 26.7.2018.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.