Open vacancy Kouvolan kaupunki

Aikuispsykiatrian ylilääkäri

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, HyvinvointipalvelutKouvola
Työavain: 
KVL-20-406-16
Hakuaika päättyy: 
19.2.2017 23.59
Palkka: 
Palkka sopimuksen mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Kouvolan aikuispsykiatrian avohoitopalveluihin haetaan ylilääkäriä. Aikuispsykiatrian avopalveluihin kuuluvat tutkimusyksikkö, hoito- ja kuntoutusyksikkö, ryhmätoimintayksikkö sekä konsultoivat sairaanhoitajat. Ylilääkärin toimenkuva sisältää johtamis- ja hallinnontehtävien lisäksi kliinistä potilastyötä. Ylilääkäri osallistuu myös mielenterveys- ja päihdepalvelujen kehittämiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn, kehittyvän työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Arvostamme vahvaa kliinistä osaamista, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys ja oikeus työskennellä psykiatrian erikoislääkärinä Suomessa.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.
Virassa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Organisaation kuvaus
Kouvola on palveleva noin 87 000 asukkaan kaupunki. Viihtyisä ja monipuolinen asuinympäristö kattaa kaiken kaupunkielämästä Valkealan erämaan rikkumattomaan rauhaan. Monitahoinen kaupunkielämämme tarjoaa tilaa innovatiiviselle ja kehittyvälle terveydenhuollolle tehden siitä toimivan ja kannustavan työympäristön. Tervetuloa suunnittelemaan uutta palvelukeskusta, RATAMOA, jossa yhdistetään erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto ja niitä tukevat sosiaalipalvelut saman katon alle Kouvolan keskustaan.
Yhteystiedot

Terveysjohtaja Kari Kristeri, puh. 020 615 9399
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.