Open vacancy Kouvolan kaupunki

Sosiaalityöntekijä

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, HyvinvointipalvelutTorikatu 10Kouvola
Työavain: 
KVL-20-493-18
Hakuaika alkaa: 
14.9.2018
Hakuaika päättyy: 
30.9.2018 23.59
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
15.10.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kouvolan kaupunki hakee vakituiseen virkasuhteeseen sosiaalityöntekijää sosiaali- ja kriisipäivystykseen. Sosiaalityöntekijä työskentelee ympärivuorokautisesti toimivassa tiimissä ja tehtävänä on päivystyksellisen kiireellisen ja välttämättömän tuen, avun ja kriisityön järjestäminen tarpeen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §:n ja 7 §:n mukainen kelpoisuus. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Kokemus sosiaalipäivystys- tai kriisityöstä katsotaan eduksi. Ajokortti ja oman auton käyttö välttämätöntä. Koeaika on 4 kuukautta.

Sosiaali- ja kriisipäivystys toimii yhteistyössä terveydenhuollon päivystyksen, pelastustoimen, poliisin, hätäkeskuksen ja tarpeen mukaan muiden toimijoiden kanssa. Sosiaali- ja kriisipäivystyksen toimitila on terveydenhuollon päivystyksen yhteydessä. Sosiaali- ja kriisipäivystys on aikuissosiaalityön hallinnoima toiminnallinen kokonaisuus, jolla on kiinteä yhteys hyvinvointipalveluiden muihin palveluketjuihin, kuten lasten ja nuorten-, aikuisväestön- sekä ikääntyneiden palveluihin. Sosiaali- ja kriisipäivystyksen tiimissä Kouvolassa työskentelee tällä hetkellä kolme sosiaalityöntekijää ja kolme kriisityöntekijää. Esimiehenä toimii aikuissosiaalityön johtava sosiaalityöntekijä 31.12.2018 saakka.
Sosiaali- ja kriisipäivystys organisoituu uudelleen 1.1.2019 alkaen tulevan KYMSOTE-kuntayhtymän aloittaessa toimintansa. Virka sijoittuu loppuvuoden 2018 ajan Kouvolan alueelle ja 1.1.2019 alkaen KYMSOTE-kuntayhtymän toiminta-alueelle.

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 90 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Tarja Mäntynen, puh. 020 615 6546, tarja.mantynen(at)kouvola.fi ja vastaava sosiaalityöntekijä Tarja Maaskola, puh. 020 6158227, tarja.maaskola(at)kouvola.fi

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.