Open vacancy Kouvolan kaupunki

Sairaanhoitaja

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Ikääntyneiden palvelut, Kaunisnurmen palvelukeskusTorikatu 10Kouvola
Työavain: 
KVL-20-497-18
Hakuaika alkaa: 
13.9.2018
Hakuaika päättyy: 
20.9.2018 23.59
Palkka: 
2398,44
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.10.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kouvolan kaupungin hoiva-asumisen 14 ympärivuorokautisen hoidon yksikössä toimii 440 terveydenhuollon ammattilaista, jotka toteuttavat asiakaslähtöistä, ikääntyneiden asukkaiden toiveiden mukaista hyvää elämää, hoitoa ja hoivaa asumisyksikössä.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Kaunisnurmen palvelukeskuksen 41-paikkaiseen tehostetun palveluasumisen yksikköön. Yksikön toimintaperiaatteet ovat asukaslähtöisyys ja yhteisöllinen toiminta, jossa asiakas huomioidaan kaikessa toiminnassa ensin. Asiakaslähtöisyys vaatii avointa vuorovaikutusta, sitoutumista ryhmään, myönteistä panostusta ryhmän toimintaan ja yhteisiä asukaslähtöisiä tavoitteita. Hoitajat elävät yhteistä arkea ja juhlaa asukkaiden kanssa. Asukkaat osallistuvat kodin askareisiin kykyjensä ja toiveidensa mukaan.

Sairaanhoitajana vastaat sairaanhoidon ja hoivan suunnittelusta, toteutuksesta sekä arvioinnista yhdessä työryhmän ja esimiehen kanssa. Työ on kaksivuorotyötä. Kokemus ikääntyneiden parissa työskentelystä luetaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukainen kelpoisuus, sairaanhoitaja AMK tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Valitulla tulee olla rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin ja tartuntatautilain 48 § edellyttämä rokotussuoja.

Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika ja työskentelyn aloittamisesta 2 kuukauden aikana suoritettava hyväksytysti lääkehoitoon liittyvät tentit ja näytöt.

Kaunisnurmen palvelukeskus sijaitsee kauniissa museokorttelissa lähellä Kouvola-taloa.

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 86 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Hoivatyön esimies Tanja Lillman p. 020 615 6749 tai tanja.lillman(at)kouvola.fi
Henkilöstövastaava Heidi Uitto p. 02061 56716 tai heidi.uitto(at)kouvola.fi

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.