Open vacancy Kouvolan kaupunki

Terveyskeskuslääkäri

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, HyvinvointipalvelutTorikatu 10 Kouvola
Työavain: 
KVL-20-517-18
Hakuaika alkaa: 
10.10.2018
Hakuaika päättyy: 
11.11.2018 23.59
Palkka: 
Palkka sopimuksen mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.12.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kouvolan kaupungin perusterveydenhuollossa on haettavissa 1 terveyskeskuslääkärin vakinainen virka. Viran aloituspaikkana on Katajaharjun terveysasema tai sovittaessa muu kaupungin terveysaseman toimipiste.

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä sekä kannustavan työilmapiirin kokeneiden ammattilaisten joukossa. Olemme vireä ja aktiivisesti toimintaa kehittävä organisaatio. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työn sisältöön.

Olemme Helsingin yliopiston opetusterveyskeskus ja panostamme lääkäreiden jatkokoulutukseen. Sinulla on mahdollisuus suorittaa YEK -jakso, erikoistumiseen tarvittava 9 kk tk-jakso sekä erikoistua yleislääketieteeseen tai geriatriaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun lääkärin pätevyys.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Noudatamme 4 kk:n koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Kouvola on palveleva noin 84 000 asukkaan kaupunki. Viihtyisä ja monipuolinen asuinympäristö kattaa kaiken kaupunkielämästä Valkealan erämaan rikkumattomaan rauhaan. Monitahoinen kaupunkielämämme tarjoaa tilaa innovatiiviselle ja kehittyvälle terveydenhuollolle tehden siitä toimivan ja kannustavan työympäristön.

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Apulaisylilääkäri Johanna Salmio puh. 020 615 6760
Terveysjohtaja Kari Kristeri, puh. 020 615 9399

etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.