Open vacancy Kouvolan kaupunki

Sairaanhoitaja

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Ikääntyneiden palvelut, Hoiva-asuminen, Hoiva-asuminen keskinen, Marjoniemen palveluasunnot 1Torikatu 10Kouvola
Työavain: 
KVL-20-549-18
Hakuaika alkaa: 
7.11.2018
Hakuaika päättyy: 
21.11.2018 23.59
Palkka: 
2.398,44
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
2.1.2019 - 31.12.2020
Työn kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 2.1.2019 - 31.12.2020 Marjoniemen palveluasuntojen tehostetun palveluasumisen yksikköön. Yksikön toimintaperiaatteet ovat asukaslähtöisyys ja yhteisöllinen toiminta, jossa asiakas huomioidaan kaikessa toiminnassa. Asiakaslähtöisyys vaatii avointa vuorovaikutusta, sitoutumista ryhmään, myönteistä panostusta ryhmän toimintaan ja yhteisiä asukaslähtöisiä tavoitteita. Hoitajat elävät yhteistä arkea ja juhlaa asukkaiden kanssa. Asukkaat osallistuvat kodin askareisiin kykyjensä ja toiveidensa mukaan.

Sairaanhoitajana vastaat sairaanhoidon ja hoivan suunnittelusta, toteutuksesta sekä arvioinnista yhdessä työryhmän ja esimiehen kanssa. Työ on kaksivuorotyötä.

Tehtävään valitun tulee:
- olla rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
- olla tartuntatautilain 48 § edellyttämä rokotussuoja.
- toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävään valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika ja työskentelyn aloittamisesta hänen on kahden (2) kuukauden aikana suoritettava hyväksytysti lääkehoitoon liittyvät tentit ja näytöt.

Kokemus ikääntyneiden parissa työskentelystä luetaan eduksi.

Kouvolan kaupungin hoiva-asumisen 14 ympärivuorokautisen hoidon yksikössä toimii 440 terveydenhuollon ammattilaista, jotka toteuttavat asiakaslähtöistä, ikääntyneiden asukkaiden toiveiden mukaista hyvää elämää, hoitoa ja hoivaa.

Marjoniemen palveluasunnot sijaitsevat Kouvolan keskusta-alueella, Marjoniemen terveysaseman vieressä.

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 86 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Hoivatyön esimies Raila Ulenius p. 020 615 6458 tai raila.ulenius(at)kouvola.fi
Henkilöstövastaava Heidi Uitto p. 02061 56716 tai heidi.uitto(at)kouvola.fi

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.