Open vacancy Kouvolan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja

Kouvolan kaupunkiHyvinvointipalvelut, Oppimisen ja koulunkäynnin tukiKouvola
Työavain: 
KVL-20-550-17
Hakuaika alkaa: 
1.12.2017
Hakuaika päättyy: 
17.12.2017 23.59
Palkka: 
KVTES:n mukaan.
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
8.1.2018
Työn kuvaus

Valkealan yläkouluun haetaan määräaikaista 32 t/vk koulunkäynninohjaajaa 8.1.2018-3.6.2018 väliseksi ajaksi.

Koulunkäynninohjaaja toimii yleisopetuksen ryhmissä aineenopettajan työparina. Koulunkäynninohjaajan tehtäviin kuuluu urheiluakatemian esiakatemiaan kuuluvan harjoitusryhmän vetäminen kerhotyönä. Tehtävä soveltuu erinomaisesti liikunnallisesti suuntautuneelle, valmennuskokemusta omaavalle hakijalle.
Odotamme että olet oma-aloitteinen, ulospäinsuuntautunut ja sinulla on työyhteisössä eri ikäisten henkilöiden kanssa toimimiseen sosiaaliset taidot.

Toivomme hakijalta joko koulunkäynninohjaajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa esimerkiksi liikunnan, nuorisotyön tai sosiaalityön tutkintoa. Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote.

Valkealan yläkoulu sijaitsee Kouvolassa Valkealan kirkonkylässä. Koulussa on 350 oppilasta, 36 opettajaa ja 5 koulunkäynninohjaajaa. Koulussa toimii kaksi alueellista pienryhmää ja yksi kaupunkitason jopo-ryhmä.
Valkealan kirkonkylä sijaitsee 13 kilometriä Kouvolasta Mikkeliin päin. Meille on hyvät paikallisliikenteen linja-autoyhteydet Kouvolan keskustasta.

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Rehtori Pauli Pölönen, pauli.polonen@kouvola.fi tai puh. 02061 56553

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.