Open vacancy Kouvolan kaupunki

Ohjaaja

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, HyvinvointipalvelutTorikatu 10Kouvola
Työavain: 
KVL-20-551-18
Hakuaika alkaa: 
9.11.2018
Hakuaika päättyy: 
25.11.2018 23.59
Palkka: 
2542,39
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019
Työn kuvaus

Kouvolan kaupungin aikuissosiaalipalvelut hakee ohjaajaa. Tehtävä sijoittuu viran aloitusvaiheessa maahanmuuttopalveluihin.

Maahanmuuttopalveluissa ohjaaja toimii asiantuntijana tiimityöhön perustuvassa asiakastyössä sekä laajassa verkostoyhteistyössä. Tehtävään sisältyy sosiaalihuoltolain ja erityislainsäädännön mukaiset tehtävät, erityisesti kotoutumisajalla olevien pakolaisten ohjaus ja neuvonta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §:n ja 8 §:n mukainen kelpoisuus. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Ajokortti ja oman auton käyttö ovat välttämättömiä. Koeaika on neljä (4) kuukautta. Tehtävään valitun tulee toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, tiimin ja esimiesten tuen. Suhtaudumme myönteisesti kouluttautumiseen ja työnohjaus on järjestetty.

Maahanmuuttopalveluiden tiimissä työskentelee 1,5 sosiaalityöntekijää ja 4 ohjaajaa. Lähiesimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä.

Kouvolan kaupungin sosiaalipalvelut siirtyvät 1.1.2019 alkaen KYMSOTE-kuntayhtymän alaisuuteen.

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Auli Lintukangas p. 020 615 8447 auli.lintukangas@kouvola.fi sekä palveluvastaava Tuula Kotimäki p. 0206157609 tuula.kotimaki@kouvola.fi

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.