Open vacancy Kouvolan kaupunki

Sosiaalityöntekijä

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, HyvinvointipalvelutTorikatu 10Kouvola
Työavain: 
KVL-20-585-18
Hakuaika alkaa: 
3.12.2018
Hakuaika päättyy: 
17.12.2018 23.59
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.1.2019
Työn kuvaus

Kouvolan lapsiperheiden sosiaalipalvelut hakee sosiaalityöntekijää.

Lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä sijaishuollossa vastaa huostaanotetun lapsen sijaishuollon suunnittelusta ja toteuttamisesta lapsen ja hänen vanhempiensa asiakassuunnitelmien mukaisesti. Sijaishuollon sosiaalityöntekijä vastaa myös alaikäisen lapsen jälkihuollon toteuttamisesta. Perhehoidon sosiaalityöntekijä toimii perhehoitajien vastuutyöntekijänä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 7§ ). Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, lastensuojelun tuntemusta ja kokemusta lastensuojelutyöstä. Työtehtävä edellyttää liikkumista myös Kouvolan kaupungin ulkopuolella, joten ajokortti ja oman auton käyttö ovat eduksi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, mutta mielenkiintoisen työn lastensuojelussa. Koulutamme koko lastensuojelun henkilökunnan systeemiseen työmalliin vuoden 2019 aikana. Työntekijöillä on säännöllinen ryhmätyönohjaus.

Kouvolan lapsiperheiden sosiaalipalveluissa on kolme tulosyksikköä: lapsiperheiden sosiaalityö, kotiin vietävät palvelut ja lastensuojelu. Lastensuojelu jakaantuu avo- ja sijaishuoltoon. Haettavana oleva sosiaalityöntekijän virka on lasten sijaishuollossa. Lastensuojelussa työskentelee kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää, 16 sosiaalityöntekijää ja yhdeksän sosiaaliohjaajaa.
Panostamme varhaiseen vaiheeseen ja monitoimijuuteen. Palvelemme joustavasti ja yksilöllisesti. Yhteisöllisyys on meille tärkeää.

Kymenlaaksoon on perustettu sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka aloittaa toimintansa vuoden 2019 alusta. Lasten ja nuorten palveluissa tulee työskentelemään eri tehtävissä noin 570 alan ammattilaista. Olemme kehittäneet Kymenlaakson muiden kuntien kanssa lastensuojelutyötä LAPE -muutosohjelmassa. Perhehoidon osalta olemme kehittäneet mm perhehoitajan alkuvaiheen tukea.

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja virkaan liittyen antavat johtava sosiaalityöntekijä Sirpa Piippo, sp sirpa.piippo(at)kouvola.fi, puh 0206157168 ja
johtava sosiaalityöntekijä Teija Järvinen, sp teija.jarvinen(at)kouvola.fi, puh 0206155259

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.