Open vacancy Kouvolan kaupunki

Lähihoitaja (3)

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, Hoiva-asuminen, VarahenkilöstöKouvola
Työavain: 
KVL-20-9-18
Hakuaika alkaa: 
12.1.2018
Hakuaika päättyy: 
28.1.2018 23.59
Palkka: 
2103,92
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
5.2.2018
Työn kuvaus

Haemme Kouvolan kaupungin hoiva-asumisen varahenkilöstöön kolmea (3) lähihoitajaa.

Kouvolan kaupungin hoiva-asumisen 14 ympärivuorokautisen hoidon yksikössä toimii 440 terveydenhuollon ammattilaista, jotka toteuttavat asiakaslähtöistä, ikääntyneiden asukkaiden toiveiden mukaista hyvää elämää, hoitoa ja hoivaa asumisyksikössä.Varahenkilöstö toimii hoiva-asumisen yksiköissä koko kaupungin alueella eteläisellä, pohjoisella ja keskisellä alueella.

Varahenkilöstön lähihoitaja vastaa ympärivuorokautisen hoidon ja hoivan toteutuksesta hoiva-asumisen yksikössä yhdessä työryhmän kanssa. Toimintaperiaatteina ovat asiakaslähtöisyys ja toimintakykyä edistävä työote. Työ edellyttää valmiutta sopeutua usein vaihtuvaan työympäristöön ja oman auton käyttöä. Työssä noudatetaan jaksotyöaikaa.

Odotamme sinulta ikääntyneen asiakkaan arvostamista, innostunutta ja oma-aloitteista työotetta sekä vankkaa ammatillista osaamista.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Kokemus ikääntyneiden parissa työskentelystä luetaan eduksi. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 86 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Hoivatyön esimies Niina Toivanen p. 020 615 6749 tai niina.toivanen(at)kouvola.fi
Henkilöstövastaava Heidi Uitto p. 020 615 6716 tai heidi.uitto(at)kouvola.fi

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella.