Open vacancy Kouvolan kaupunki

Sairaanhoitajia (2) määräaikainen tehtävä

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kotihoito eteläinenKouvola
Työavain: 
KVL-20-92-18
Hakuaika alkaa: 
13.2.2018
Hakuaika päättyy: 
11.3.2018 23.59
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.5.2018 - 30.9.2018
Työn kuvaus

Haemme sairaanhoitajia (2) erimittaisiin kesäloman sijaisuuksiin eteläiseen kotihoitoon. Sairaanhoitaja vastaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisen sairaanhoidon ja hoivan suunnittelusta, toteutuksesta sekä arvioinnista yhdessä tiiminsä kanssa. Hän vastaa myös asiakkaittensa Rai pohjaisista hoito- ja palvelusuunnitelmista. Tehtävän hoito edellyttää kiinnostusta ja kykyä itsenäiseen asiakkaan kotona tapahtuvaan kuntouttavaan hoito- ja hoivatyöhön. Sairaanhoitajan työ kotihoidossa mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävässä käytetään koeaikaa. Käytämme apuna uutta terveydenhoidon teknologiaa ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Työ ikääntyneiden parissa on palkitsevaa. Meille asiakkaalta saatu palaute on arvokkain: "Ei ole kuin hyvää sanottavaa, iso hatunnosto hoitajille" (Kotihoidon asiakas, asiakastyytyväisyyskysely 2016).

Meillä tsempataan työkaveria ja tehdään työtä yhdessä, me myös haluamme perehdyttää uudet työkaverimme hyvin. Arvostamme asiakaslähtöistä asennetta, laaja-alaista näkemystä hoitotyöstä ja huumorintajua. Tule mukaan kehittämään toimintaamme!

Odotamme sinulta
- asiakastyön arvostamista
- motivaatiota ja innostunutta asennetta
- työkyvystä ja -hyvinvoinnista huolehtimista
- oma-aloitteellisuutta

Edellytämme sinulta
- kuntouttavan hoitotyön osaamista
- vastuullisuutta ja vahvaa ammatti-identiteetin hallintaa
-asiakkaan arvostavaa kohtaamista
- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
-arvioivaa hoitotyötä
-kokonaisuuksien hallintaa
-moniammatillista työotetta

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen kelpoisuus, sairaanhoitaja AMK tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassa olevat lääkeluvat (voit suorittaa ne myös koeaikana). Otamme huomioon sairaan- ja terveydenhoitaja opiskelijat, joilla on vähintään 140 op sekä lääkehoidon opinnot suoritettuna. Muistathan, että 1.3.2018 astuu voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus.

Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen työn hoitoalan tehtävässä
- hyvän perehdytyksen
- mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä hoitajana
-monipuolisen työn jossa voit käyttää osaamistasi ja taitojasi

Eteläisen kotihoidon tiimitilat sijaisetvat Keltakankaalla ja Elimäellä.
Sairaalankaari 15 A, 46860 Anjalankoski
Vanhamaantie 17, 47200 Elimäki

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja: Kotihoidon esimies Elina Siitari p. 020 615 6141 elina.siitari(at)kouvola.fi, Kotihoidon vs. esimies Anu Kuusenoksa p. 020 615 7817 anu.kuusenoksa(at)kouvola.fi, Kotihoidon vs. esimies Kirsi Hartikainen p. 020 615 7183 kirsi.hartikainen(at)kouvola.fi

Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.