Open vacancy Kouvolan kaupunki

Suunnitteluinsinööri

Kouvolan kaupunkiKouvolan kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöpalvelut, Elinympäristön kehittäminen, Yhdyskuntatekniset palvelut, InfrapalvelutKouvola
Työavain: 
KVL-40-33-17
Hakuaika päättyy: 
26.9.2017 23.59
Palkka: 
TS:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
16.10.2017
Työn kuvaus

Suunnitteluinsinöörin tehtäviin kuuluvat katu-, alue- liikenteenohjaus- ja vesihuoltosuunnitelmien laatiminen suunnitteluohjelmien mukaisesti, työmaapalvelu sekä muut esimiehen määräämät asiantuntijatehtävät (mm. suunnitteluttaminen ja suunnitelmien tarkistaminen). Suunnitteluinsinööri hankkii myös suunnittelussa tarvittavia tutkimuksia ja selvityksiä, suunnittelee ja antaa korkeuksia rakentajien tarpeisiin, hoitaa suunnitteluun liittyviä asiantuntija- ja vuorovaikutusasioita sekä osallistuu kustannuslaskentaan.
Tehtävään sisältyy asiakaspalvelua ja yhteydenpitoa sidosryhmiin.

Työtehtävien sisällön painopiste määritellään hakijan aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Kelpoisuusvaatimukset
Soveltuva korkeakoulututkinto, insinööri AMK tai vastaava opistotason insinöörin tutkinto

Lisäksi edellytämme CAD - suunnitteluympäristön tuntemusta ja kokemusta katu- ja vesihuoltosuunnittelutehtävistä. Arvostamme 2-3 vuoden työkokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteista ja itsenäistä työasennetta. Tehtävän hoitaminen edellyttää omaa autoa ja B- ajokorttia.

Työsuhteen täyttämisessä sovelletaan 4 kk:n koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen työn aloittamista.

Yhdyskuntatekniikka/ yhdyskuntatekniikan suunnittelu tarjoaa haastavat ja monipuoliset työtehtävät, asiantuntijaorganisaation tuen, nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot sekä hyvät kouluttautumismahdollisuudet.

Organisaation kuvaus

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Tapani Vuorentausta p. 02061 57096, tapani.vuorentausta(at)kouvola.fi.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.