Open vacancy Lempäälän kunta

OHJAAJA, ETSIVÄ NUORISOTYÖ

Lempäälän kuntaLempäälän kuntaLempäälä
Työavain: 
LEM-01-11-17
Hakuaika alkaa: 
9.10.2017
Hakuaika päättyy: 
23.10.2017 16.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
20.11.2017
Työn kuvaus

Lempäälän kunnan työllisyys- ja kuntoutuspalvelut hakee etsivän nuorisotyön ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Etsivän nuorisotyön ohjaaja kuuluu Lempäälän Ohjaamon kolmihenkiseen tiimiin. Ohjaamon kautta tuetaan koulutuksen ja työelämän ulkopuolella olevia sekä opintonsa keskeyttäviä/keskeyttäneitä tai muutoin syrjäytymisvaarassa olevia 15-29 -vuotiaita nuoria. Työtehtävinä ovat nuorten neuvonta, ohjaus ja tuki sekä ohjaaminen koulutukseen, työhön tai soveltuvaan palveluun. Työhön painottuvat myös monialainen yhteistyö, sekä toiminnan suunnittelu ja kehittäminen.
Valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Vahva ammatillisuus sekä riittävä työkokemus erityistä tukea tarvitsevien nuorten ja/tai nuorten aikuisten parissa on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätöntä.
Hakijoilta toivomme kokemusta nuorten yksilöohjauksesta, keskeisten palveluiden ja verkostotyön vahvaa tuntemusta sekä valmiuksia toiminnan organisointiin ja kehittämiseen.
Työssä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta työtehtävien hoidossa. Työhön voi sisältyä ilta- ja viikonlopputyötä.
Ennen työn vastaan ottamista tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä lain 502/02 mukainen rikosrekisteriote.

Organisaation kuvaus

Lempäälässä on tutkitusti hyvä asua, tehdä työtä ja yrittää. Meitä on jo noin 23.000.

Lempäälä on aktiivinen ja aikaansaava toimija Tampereen kaupunkiseudulla. Sijaintimme Suomen kasvukäytävällä luo hyvän perustan kuntamme tulevaisuudelle. Kehitämme toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti koko henkilöstön voimin.

Haluamme palvella kuntalaisiamme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien kesken ja ideoimme uusia käytäntöjä aktiivisesti. Kaikkien osaamista hyödynnetään - meillä on lupa tehdä. Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa vapaa-aikajohtaja Erkki Häkli 0503839682.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Postitse lähetettävät hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteella Lempäälän kunta, PL 36, 37501 Lempäälä.