Open vacancy Lempäälän kunta

YKSILÖVALMENTAJA

Lempäälän kuntaLempäälän kuntaLempäälä
Työavain: 
LEM-01-6-17
Hakuaika päättyy: 
27.6.2017 16.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, lisäksi edellytetään kokemusta nuorten parissa tehtävästä ohjaustyöstä.
Eduksi katsotaan kokemus ryhmä- ja yksilöohjauksesta, asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen työote, koulutusjärjestelmän ja työmarkkinoiden sekä nuorten palveluverkoston tuntemus.
Keskeinen tehtävä on toimia yksilö- ja ryhmävalmentajana Lempäälän kunnan nuorille tarkoitetussa työpajatoiminnassa ajalla 1.8.2017-31.7.2018. Työpajatoimintaa järjestetään Halkolan työvalmennuskeskuksessa ja erilaisissa ryhmäpalveluissa. Nuorten työpajatoiminta on tarkoitettu niille nuorille, jotka tarvitsevat ohjausta ja valmennusta työelämätaidoissa, oman suunnan hakemisessa sekä työhön ja koulutukseen hakeutumisessa. Tehtävässä toimitaan osana laajaa yhteistyöverkostoa. Erityisesti yhteistyötä tehdään etsivän nuorisotyön, työllisyys- ja sosiaalipalvelujen sekä oppilaitosten kanssa.
Työssä on mahdollisuus kehittää toimintaa osana Lempäälän työllisyyspalveluja.

Organisaation kuvaus

Lempäälässä on tutkitusti hyvä asua, tehdä työtä ja yrittää. Meitä on jo noin 23.000.

Lempäälä on aktiivinen ja aikaansaava toimija Tampereen kaupunkiseudulla. Sijaintimme Suomen kasvukäytävällä luo hyvän perustan kuntamme tulevaisuudelle. Kehitämme toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti koko henkilöstön voimin.

Haluamme palvella kuntalaisiamme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien kesken ja ideoimme uusia käytäntöjä aktiivisesti. Kaikkien osaamista hyödynnetään - meillä on lupa tehdä. Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vapaa-aikajohtaja Erkki Häkli 050 3839682 ajalla 12.-22.6.2017.
Työhaastattelu järjestetään 3.7.2017

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Postitse lähetettävät hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteella Lempäälän kunta, PL 36, 37501 Lempäälä.