Open vacancy Lempäälän kunta

Etsivän nuorisotyön ohjaaja

Lempäälän kuntaLempäälän kunta, Henkilöstöprosessi, Työllisyys- ja kuntoutuspalvelutRypyntie 10Lempäälä
Työavain: 
LEM-01-8-17
Hakuaika päättyy: 
7.8.2017 16.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.9.2017
Työn kuvaus

Tehtävä:
Lempäälän kunnan työllisyys- ja kuntoutuspalvelut hakee etsivän nuorisotyön ohjaajaa määräaikaiseen työtehtävään ajalle 1.9.2017-31.7.2018. Etsivän nuorisotyön ohjaaja kuuluu Lempäälän Ohjaamon kolmihenkiseen tiimiin. Työtehtävinä ovat nuorten neuvonta, ohjaus ja tuki sekä ohjaaminen koulutukseen, työhön tai soveltuvaan palveluun. Työhön sisältyy monialaista yhteistyötä, sekä toiminnan suunnittelua ja kehittämistä.
Ohjaamon kautta tuetaan koulutuksen ja työelämän ulkopuolella olevia sekä opintonsa keskeyttäviä/keskeyttäneitä tai muutoin syrjäytymisvaarassa olevia 15-29 -vuotiaita nuoria.
Edellytämme:
Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi, kuntoutusohjaaja). Vahva ammatillisuus sekä riittävä työkokemus erityistä tukea tarvitsevien nuorten ja/tai nuorten aikuisten parissa on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätöntä. Lisäksi edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta työtehtävien hoidossa.
Arvostamme:
Hakijalta toivomme kokemusta nuorten yksilöohjauksesta, keskeisten palveluiden ja verkostotyön vahvaa tuntemusta sekä valmiuksia toiminnan organisointiin ja kehittämiseen.

Muut tiedot:
Työhön voi sisältyä ilta- ja viikonlopputyötä.
Ennen työn vastaan ottamista tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä lain 502/02 mukainen rikosrekisteriote.

Organisaation kuvaus

Lempäälässä on tutkitusti hyvä asua, tehdä työtä ja yrittää. Meitä on jo noin 23.000.

Lempäälä on aktiivinen ja aikaansaava toimija Tampereen kaupunkiseudulla. Sijaintimme Suomen kasvukäytävällä luo hyvän perustan kuntamme tulevaisuudelle. Kehitämme toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti koko henkilöstön voimin.

Haluamme palvella kuntalaisiamme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien kesken ja ideoimme uusia käytäntöjä aktiivisesti. Kaikkien osaamista hyödynnetään - meillä on lupa tehdä. Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa 17.7.2017 alkaen vapaa-aikajohtaja Erkki Häkli 050-3839682

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Postitse lähetettävät hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteella Lempäälän kunta, PL 36, 37501 Lempäälä.