Open vacancy Lempäälän kunta

Palvelumuotoilija

Lempäälän kuntaLempäälän kuntaTampereentie 6Lempäälä
Työavain: 
LEM-02-3-17
Hakuaika päättyy: 
27.3.2017 23.59
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lempäälän kunnassa kehitetään uutta viihtyisää kuntakeskusta, jonka ytimessä toimii kuntalaisia ja yrityksiä palveleva vuonna 2019 valmistuva Lempäälä-talo. Uudistamaan Lempäälä-talon ja kuntakonsernin asiakaslähtöistä toimintatapaa etsimme nyt vakituiseen tehtävään palvelumuotoilijaa.

Palvelumuotoilijan tehtävän tarkoituksena on kehittää koko kuntakonsernin asiakaspalvelua ja siten parantaa kuntalaisten asiakaskokemusta. Merkittävä osa palvelumuotoilijan tehtävästä liittyy digitaalisten palvelujen kehittämiseen. Työ keskittyy palvelukokonaisuuksien suunnittelemiseen mahdollisimman sujuvaksi sekä asiakkaan että palveluja tuottavan henkilöstön kannalta. Palvelumuotoilija on aktiivinen toimija mm. kunnan, seurakunnan, valtion, yritysten sekä kuntalaisten välillä.

Palvelumuotoilijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Eduksi luetaan palvelumuotoilukoulutus tai vastaava. Odotamme oma-aloitteista toimintaotetta sekä näkemystä asiakaslähtöisestä tulevaisuudesta ja niihin liittyvistä digitaalisista palveluista. Toivomme sinulta myös käytännön kokemusta prosessien kehittämisestä, näyttöä onnistuneista hankkeista sekä ymmärrystä liiketoiminnallisten tavoitteiden muodostumisesta.

Organisaation kuvaus

Lempäälässä on tutkitusti hyvä asua, tehdä työtä ja yrittää. Meitä on jo noin 23.000.

Lempäälä on aktiivinen ja aikaansaava toimija Tampereen kaupunkiseudulla. Sijaintimme Suomen kasvukäytävällä luo hyvän perustan kuntamme tulevaisuudelle. Kehitämme toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti koko henkilöstön voimin.

Haluamme palvella kuntalaisiamme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien kesken ja ideoimme uusia käytäntöjä aktiivisesti. Kaikkien osaamista hyödynnetään - meillä on lupa tehdä. Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.

Yhteystiedot

Hallintojohtaja Jarmo Hagman, jarmo.hagman@lempaala.fi, 040 133 7916.

Haastatteluun valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti haastatteluaika, joka on 30.-31.3.2017 välisenä aikana.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Postitse lähetettävät hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteella Lempäälän kunta, PL 36, 37501 Lempäälä.