Open vacancy Lempäälän kunta

Kokki

Lempäälän kuntaLempäälän kuntaTampereentie 6Lempäälä
Työavain: 
LEM-02-4-17
Hakuaika päättyy: 
4.5.2017 16.00
Palkka: 
KVTES:in mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
heti
Työn kuvaus

Lempäälän kunnan ruokapalvelu etsii joukkoonsa kahta kokkia vakinaiseen toimeen. Työtehtävät sisältävät monipuolisesti erilaisia keittiötehtäviä ruuanvalmistuksesta asiakaspalveluun. Palvelukenttämme sisältää erilaisia keittiöitä sekä tuotanto- ja työskentelytavat vaihtelevat perinteisestä ruuanvalmistusmenetelmistä cook and chill- ja kylmävalmistusmenetelmiin. Ruokapalvelussa työskentelee tällä hetkellä n. 50 henkilöä, jotka työskentelevät neljässä valmistuskeittiössä, kuudessa palvelukeittiössä sekä 26 jakelukeittiössä.
Viikoittainen työaika on 38,75 h.

Organisaation kuvaus

Lempäälässä on tutkitusti hyvä asua, tehdä työtä ja yrittää. Meitä on jo noin 23.000.

Lempäälä on aktiivinen ja aikaansaava toimija Tampereen kaupunkiseudulla. Sijaintimme Suomen kasvukäytävällä luo hyvän perustan kuntamme tulevaisuudelle. Kehitämme toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti koko henkilöstön voimin.

Haluamme palvella kuntalaisiamme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien kesken ja ideoimme uusia käytäntöjä aktiivisesti. Kaikkien osaamista hyödynnetään - meillä on lupa tehdä. Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.

Yhteystiedot

Ruokapalvelupäällikkö Liisa Ceylan 0500 566 974

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Postitse lähetettävät hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteella Lempäälän kunta, PL 36, 37501 Lempäälä.