Open vacancy Lempäälän kunta

Hallintopäällikkö

Lempäälän kuntaLempäälän kuntaTampereentie 6Lempäälä
Työavain: 
LEM-02-7-17
Hakuaika päättyy: 
14.7.2017 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Hallintopäällikön tehtävänä on kunnan hallintomenettelyn, päätösvalmistelun sekä kokoustoiminnan asiantuntijatehtävät sekä kehittäminen. Hallintopäällikkö osallistuu tietosuoja-asioiden kehittämiseen ja asiakirjahallinnon modernisointiin. Hallintopäällikkö toimii esimiestehtävässä sekä läheisessä yhteistyössä kunnan viranhaltija- ja luottamushenkilöjohdon kanssa.

Tarjoamme näköalapaikan kuntamaailmaan sekä nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön. Meillä on lupa kehittää uutta ja tehdä rohkeita uusia avauksia. Haluamme kehittää kuntaa laajassa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Hallintopäälliköltä edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Eduksi luetaan kokemus kunnallishallinnosta sekä päätösvalmistelusta. Arvostamme myös esimieskokemusta ja aktiivista, ennakkoluulotonta työotetta. Työssä vaaditaan myös valmiutta iltatöihin. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Hakemukset tulee toimittaa pe 14.7.2017 klo 15:00 mennessä.

Organisaation kuvaus

Lempäälässä on tutkitusti hyvä asua, tehdä työtä ja yrittää. Meitä on jo noin 23.000.

Lempäälä on aktiivinen ja aikaansaava toimija Tampereen kaupunkiseudulla. Sijaintimme Suomen kasvukäytävällä luo hyvän perustan kuntamme tulevaisuudelle. Kehitämme toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti koko henkilöstön voimin.

Haluamme palvella kuntalaisiamme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien kesken ja ideoimme uusia käytäntöjä aktiivisesti. Kaikkien osaamista hyödynnetään - meillä on lupa tehdä. Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.

Yhteystiedot

Lisätietoja: hallintojohtaja Jarmo Hagman, jarmo.hagman@lempaala.fi, 040 133 7916
Yhteydenotot puhelimitse ensisijaisesti ti 13.6 klo 14-16, ma 19.6 klo 14-16 tai ma 10.7 klo 14-16

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Postitse lähetettävät hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteella Lempäälän kunta, PL 36, 37501 Lempäälä.