Open vacancy Lempäälän kunta

Rakennustarkastusinsinööri

Lempäälän kuntaLempäälän kunta, Tekninen toimiTampereentie 8, LempääläLempäälä
Työavain: 
LEM-04-1-17
Hakuaika päättyy: 
7.4.2017 15.00
Palkka: 
TS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.5.2017
Työn kuvaus

Lempäälän kunta kehittää sähköisiä asiointikanavia ja ottaa käyttöön rakennuslupaprosessin sähköiseen käsittelyyn Lupapiste.fi-ohjelman. Etsimme nyt ohjelman sujuvan käyttöönoton varmistamiseksi määräaikaista rakennustarkastusinsinööriä.

Rakennustarkastusinsinöörin päätehtäviin kuuluvat rakennusvalvonnan katselmukset, rakennusvalvonnan lupakäsittelyä, avustaminen sähköisten lupapalveluiden käyttöönotossa ja asiakkaiden opastaminen palvelun käyttöön. Työhön kuuluvat myös muut rakennusvalvonnan asiantuntijatehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on talonrakennusalan AMK-insinööri (keväällä 2017 valmistuvat huomioidaan) tai vastaava aiempi tutkinto. Hakijalle katsotaan eduksi maankäyttö- ja rakennuslain, -asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten tunteminen. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään.

Rakennustarkastusinsinööriä haetaan ajalle 1.5.-31.12.2017.

Organisaation kuvaus

Lempäälässä on tutkitusti hyvä asua, tehdä työtä ja yrittää. Meitä on jo noin 23.000.

Lempäälä on aktiivinen ja aikaansaava toimija Tampereen kaupunkiseudulla. Sijaintimme Suomen kasvukäytävällä luo hyvän perustan kuntamme tulevaisuudelle. Kehitämme toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti koko henkilöstön voimin.

Haluamme palvella kuntalaisiamme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien kesken ja ideoimme uusia käytäntöjä aktiivisesti. Kaikkien osaamista hyödynnetään - meillä on lupa tehdä. Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.

Yhteystiedot

vs. ympäristöpäällikkö Kati Skippari p. 040-1337804

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Postitse lähetettävät hakemukset ansioluetteloineen tulee postittaa osoitteella Lempäälän kunta, rakennusvalvonta PL 36, 37501 Lempäälä. Hakemuskuoreen on merkittävä teksti: HAKEMUS RAKENNUSTARKASTUSINSINÖÖRI.