Open vacancy Lempäälän kunta

Liikuntaneuvojan perhevapaan sijaisuus

Lempäälän kuntaLempäälän kuntaLempäälä
Työavain: 
LEM-05-33-17
Hakuaika alkaa: 
28.11.2017
Hakuaika päättyy: 
12.12.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.1.2018
Työn kuvaus

Lempäälän kunnan liikuntapalvelut hakee aktiivista liikuntaneuvojaa perhevapaan sijaisuuteen ajalle 1.1. - 30.4.2018.
Tehtäviin kuuluu kuntalaisten liikuntaneuvonta sekä eri puolilla kuntaa järjestettävien matalan kynnyksen liikuntatuntien ohjaus (vesiliikunta, kuntosali ja saliliikunta, kohdennetut pienryhmät). Liikuntaneuvoja osallistuu myös liikuntatapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen yhteistyössä liikuntapalveluiden henkilöstön sekä paikallisen Kunnossa Kaiken Ikää -työryhmän kanssa.

Yhteistyö paikallisten liikunta- ja terveysalan toimijoiden kanssa on laajaa ja monipuolista, joten tehtävä edellyttää hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja. Arvostamme vastuullista, innostavaa ja toimeen tarttuvaa työotetta. Työhön sisältyy osittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusehto:
Liikunnanohjaaja AMK, liikuntaneuvojan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva vastaava koulutus.

Lisäksi edellytämme:
Liikunta-alan työkokemusta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Luemme eduksi:
Kokemuksen erityisliikunnan ohjauksesta sekä ensiapukurssin suorittamisen.

Organisaation kuvaus

Lempäälässä on tutkitusti hyvä asua, tehdä työtä ja yrittää. Meitä on jo noin 23.000.

Lempäälä on aktiivinen ja aikaansaava toimija Tampereen kaupunkiseudulla. Sijaintimme Suomen kasvukäytävällä luo hyvän perustan kuntamme tulevaisuudelle. Kehitämme toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti koko henkilöstön voimin.

Haluamme palvella kuntalaisiamme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien kesken ja ideoimme uusia käytäntöjä aktiivisesti. Kaikkien osaamista hyödynnetään - meillä on lupa tehdä. Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat liikunnanohjaaja Paula Eloranta puh. 050 383 9642, paula.eloranta(at)lempaala.fi sekä vapaa-aikajohtaja Erkki Häkli puh. 050 383 9682, erkki.hakli(at)lempaala.fi.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Postitse lähetettävät hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteella Lempäälän kunta, Liikuntapalvelut, PL 36, 37501 Lempäälä.
Kuoreen merkintä "Liikuntaneuvojan sijaisuus".