Open vacancy Lempäälän kunta

Opetuspäällikkö

Lempäälän kuntaLempäälän kunta, SivistystoimiTampereentie 10, II kerrosLempäälä
Työavain: 
LEM-05-45-18
Hakuaika alkaa: 
10.8.2018
Hakuaika päättyy: 
24.8.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.11.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Julistamme uudelleen auki opetuspäällikön viran. Haemme nyt sinua, opetusalan ammattilainen, Lempäälän kunnan opetuspäällikön virkaan 1.11.2018 alkaen.

Laadukas esi- ja perusopetus on yksi Lempäälän kunnan toiminnan keskipisteistä. Kunnassamme lapsiperheitä on keskimääräistä enemmän. Alakouluja on yhdeksän, luokat esi-6 , yhtenäiskouluja yksi, luokat esi-9 sekä yksi yläkoulu, luokat 7-9, jotka tarjoavat kattavan palveluverkon, jossa järjestämme modernia opetusta kuntamme tulevaisuuden toivoille.

Opetuspäällikön tehtävänä on vastata esi- ja perusopetuksen kokonaisuudesta sekä suunnitella ja toteuttaa strategista toimintaa; keskiössä kehittäminen, palvelujen laatu ja riittävyys sekä kokonaistaloudellisuus. Lisäksi tehtäviin kuuluu tehtäväalueen toiminnan kokonaisuuden varmistaminen, palvelujärjestelmän kehittäminen, viestintä ja ohjaus- ja kumppanuustoiminnot sekä lähiesimiestehtävät. Lempäälän kunnan esi- ja perusopetuksen opetuspalvelut kuuluu sivistyslautakunnan alaisuuteen ja opetuspäällikön esimiehenä toimii sivistysjohtaja.

Meille tärkeää on asenteesi ja motivaatiosi työn tekemiseen sekä kuntamme kehittämiseen. Kuntakentän voimakkaat muutostuulet eivät pelota sinua ja haluat olla mukana kanssamme nostamassa purjeet ylös ja virittämässä organisaatiotamme ottamaan vastaan tulevat haasteet. Tulet luontevasti toimeen ihmisten kanssa ja ymmärrät, että kunnan hallinnossa hyvä ja sujuva yhteistyö eri toimijoiden kanssa on toiminnan lähtökohta.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (sisältäen luokanopettajan ja/tai aineenopettajan kelpoisuuden), suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito, sekä kunnallisen palvelujärjestämän ja toimintatapojen hallinta. Lisäksi edellytämme kokemusta opetuksen esimies- ja kehittämistehtävistä.

Tehtävään valittavan eduksi luemme rehtorikelpoisuuden, perehtyneisyyden esi- ja perusopetuspalveluiden asiakaslähtöiseen kehittämiseen sekä digitaalisien palveluratkaisujen tuntemiseen, valmentavan johtamisotteen sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Opetuspäällikön valinnan tekee sivistysjohtaja. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon.

Organisaation kuvaus

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä n. 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.
Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.

Yhteystiedot

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Virkaa voi hakea myös lähettämällä hakemuksen liitteineen osoitteella Lempäälän kunta, Sivistyksen palvelualue, PL 36, 37501 Lempäälä. Kuoreen merkintä "Opetuspäällikkö".

Tiedustelut sivistysjohtaja Nina Lehtinen, puh. 050 383 9789
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)lempaala.fi