Open vacancy Lempäälän kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja

Lempäälän kuntaLempäälän kunta, Sivistyksen palvelualue, VarhaiskasvatuspalvelutTampereentie 10Lempäälä
Työavain: 
LEM-05-7-18
Hakuaika alkaa: 
20.2.2018
Hakuaika päättyy: 
31.1.2019 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme varhaiskasvatuksen opettajia eri mittaisiin sijaisuuksiin, eri puolille Lempäälän kuntaa. Sijaisuuksien kesto vaihtelee yhdestä päivästä muutamaan viikkoon ja tarve sijaisille on ympäri vuoden.

Kelpoisuusvaatimuksena on kasvatustieteen kandidaatti (lastentarhanopettaja), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (60 op varhaiskasvatusopintoja) tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto esimerkiksi lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laksi 272/2005 ja asetus 608/2005.) Myös alalle opiskelevat voivat ilmoittautua sijaiseksi.

Arvostamme innostunutta työotetta, vahvaa pedagogista osaamista, pienryhmäpedagogisia taitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.

Organisaation kuvaus

Lempäälässä on tutkitusti hyvä asua, tehdä työtä ja yrittää. Meitä on jo noin 23.000.
Lempäälä on aktiivinen ja aikaansaava toimija Tampereen kaupunkiseudulla. Sijaintimme Suomen kasvukäytävällä luo hyvän perustan kuntamme tulevaisuudelle. Kehitämme toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti koko henkilöstön voimin.

Haluamme palvella kuntalaisiamme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien kesken ja ideoimme uusia käytäntöjä aktiivisesti. Kaikkien osaamista hyödynnetään - meillä on lupa tehdä. Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.

Yhteystiedot

Varhaiskasvatuksen palvelupäällikkö Katri Auvinen, puh. 040 133 7498
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi(at)lempaala.fi