Open vacancy Lempäälän kunta

Koulunkäynninohjaaja

Lempäälän kuntaLempäälän kunta, SivistystoimiAhertajantie 2Lempäälä
Työavain: 
LEM-05-8-17
Hakuaika päättyy: 
29.3.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
7.8.2017
Työn kuvaus

Lempäälän kunnan opetuspalvelut julistaa haettavaksi:

Kaksi koulunkäynninohjaajan työsuhdetta toistaiseksi, sijoituspaikka Hakkarin yläkoulu.

Ohjaajat työskentelevät haastavasti käyttäytyvien ja kokonaiselämän hallinnassa haasteita omaavien oppilaiden ohjauksessa, sijoituspaikka yläkoulun vuosiluokkatason erityisopetustiimeissä 7.- 8. ja 9. luokat. Työaika 35,46 h/vko.
Vaatimuksena on vankka työkokemus yläluokkalaisten erityisoppilaiden ohjaamisesta, hyvät yhteistyötaidot, muutoksensietokyky ja joustavuus. Lisäksi edellytetään hyviä aineenhallintataitoja (matematiikka, englanti, ruotsi).

Tehtäviin vaaditaan koulunkäynninohjaajan tai vastaava tutkinto.
Tehtäviin haetaan ensisijaisesti kuntarekry.fi kautta.

Tehtäviä voi myös hakea lähettämällä kirjallinen hakemus, johon liitetään kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä nimikirjanote tai muu selvitys aikaisemmasta työkokemuksesta. Hakemuksessa tulee selvästi ilmoittaa tehtävä, jota haetaan.
Hakemus lähetetään osoitteella:
Lempäälän kunta, Sivistystoimi, opetuspalvelut
Hallintopäällikkö Aila Alanen
PL 36 37501 Lempäälä

Valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävät täytetään neljän kuukauden koeajalla

Organisaation kuvaus

Lempäälässä on tutkitusti hyvä asua, tehdä työtä ja yrittää. Meitä on jo noin 23.000.
Lempäälä on aktiivinen ja aikaansaava toimija Tampereen kaupunkiseudulla. Sijaintimme Suomen kasvukäytävällä luo hyvän perustan kuntamme tulevaisuudelle. Kehitämme toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti koko henkilöstön voimin.
Haluamme palvella kuntalaisiamme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien kesken ja ideoimme uusia käytäntöjä aktiivisesti. Kaikkien osaamista hyödynnetään - meillä on lupa tehdä. Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.

Yhteystiedot

Hakkarin koulun apulaisrehtori Marko Salminen, puh.050 3833 230 tai hallintopäällikkö Aila Alanen puh.050 3839 741.