Open vacancy Lempäälän kunta

Fysioterapeutti

Lempäälän kuntaLempäälän kunta, Sosiaali- ja terveystoimi, TerveyspalvelutHimminpolku 6Lempäälä
Työavain: 
LEM-06-14-17
Hakuaika päättyy: 
31.3.2017 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
26.4.2017
Työn kuvaus

Etsimme fysioterapeutin sijaista ajalle 26.4. - 17.10.2017

Fysioterapeutin toimenkuvaan kuuluu polikliinista työtä, apuvälinetyötä, ryhmien ohjausta sekä osastokuntoutusta tk-sairaalassa.

Edellytämme:
Toimen hakijalta edellytetään itsenäistä työotetta ja työskentelyä moniammatillisessa työryhmässä, hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja työn kehittämiskykyä.

Kelpoisuusehdot:
Fysioterapian koulutusohjelmassa suoritettu sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto, sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) edellyttämä pätevyys. Eduksi luetaan kokemus sydänpotilaiden kuntoutuksesta, tekonivelprosessista sekä kuntouttavasta osastotyöstä.

Organisaation kuvaus

Lempäälässä on tutkitusti hyvä asua, tehdä työtä ja yrittää. Meitä on jo noin 23.000.

Lempäälä on aktiivinen ja aikaansaava toimija Tampereen kaupunkiseudulla. Sijaintimme Suomen kasvukäytävällä luo hyvän perustan kuntamme tulevaisuudelle. Kehitämme toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti koko henkilöstön voimin.

Haluamme palvella kuntalaisiamme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien kesken ja ideoimme uusia käytäntöjä aktiivisesti. Kaikkien osaamista hyödynnetään - meillä on lupa tehdä. Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.

Yhteystiedot

Fysioterapian osastonhoitaja Mikko Kaipainen
p. 050 383 3205 ma-pe klo 08-09 tai mahdollisuuksien mukaan / mikko.kaipainen@lempaala.fi