Open vacancy Lempäälän kunta

Nuorisopsykiatrin määräaikainen virka

Lempäälän kuntaLempäälän kunta, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelutHimminpolku 6Lempäälä
Työavain: 
LEM-06-20-17
Hakuaika päättyy: 
29.5.2017 16.00
Palkka: 
LS
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.9.2017
Työn kuvaus

Perhe- ja sosiaalipalveluissa julistetaan haettavaksi määräaikainen nuorisopsykiatrin virka ajalle 1.9.2017-31.12.2018. Nuorisopsykiatrian erikoislääkäri työskentelee osana Perheneuvolan nuorisotiimiä, johon kuuluu sosiaalityöntekijä ja psykiatrinen sairaanhoitaja ja tarvittaessa psykologi. Nuorisopsykiatri vastaa erityisen haasteellisten nuorten hoidon suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä perheneuvolan nuorisotiimin kanssa. Työ on nuorten ja heidän perheidensä tapaamista sekä työskentelyä heidän yhteistyöverkostojen kanssa. Nuorisopsykiatri vastaa perheneuvolan nuorisotiimin asiakkaiden lääkehoidosta ja sen seurannasta. Tarvittaessa nuorisopsykiatri antaa konsultaatiota sosiaali- ja terveystoimen muille toimijoille nuorten asioissa.

Kelpoisuusehtona on erikoislääkärin oikeudet nuorisopsykiatrian erikoisalalta. Virkaan voidaan valita määräaikaisesti myös nuorisopsykiatriaan erikoistuva lääkäri. Eduksi luetaan työkokemus nuorisopsykiatrian ja perheneuvolan työkokemuksesta.

Arvostamme aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyö- ja tiimityön taitoja sekä kykyä työskennellä laaja-alaisesti erilaisten perheiden ja verkostojen kanssa.

Virka voidaan täyttää 1.9.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Osa-aikaisen viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista lain 502/2 mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Postitse lähetettävät hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteella Lempäälän kunta, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Himminpolku 6, 37500 Lempäälä, kuoreen merkintä: Nuorisopsykiatrin osa-aikainen virka.

Organisaation kuvaus

Lempäälässä on tutkitusti hyvä asua, tehdä työtä ja yrittää. Meitä on jo noin 23.000.

Lempäälä on aktiivinen ja aikaansaava toimija Tampereen kaupunkiseudulla. Sijaintimme Suomen kasvukäytävällä luo hyvän perustan kuntamme tulevaisuudelle. Kehitämme toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti koko henkilöstön voimin.

Haluamme palvella kuntalaisiamme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien kesken ja ideoimme uusia käytäntöjä aktiivisesti. Kaikkien osaamista hyödynnetään - meillä on lupa tehdä. Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.

Yhteystiedot

Sosiaalityön johtaja Sisko Vesander, puh 050 3839 745. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@lempaala.fi