Open vacancy Lempäälän kunta

Henkilökohtaisen avustajan toimi

Lempäälän kuntaLempäälän kuntaLiikekatu 1Lempäälä
Työavain: 
LEM-06-25-17
Hakuaika päättyy: 
2.7.2017 23.59
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.9.2017
Työn kuvaus

Pesäpuu tarjoaa ympärivuorokautisia asumista kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Asukkaita on noin tällä hetkellä noin 30. Pesäpuussa on myös yksi tilaspäisasunto asumiskokeiluja ja tilapäishoitoa varten. Henkilökunta avustaa asiakassuunnitelman mukaisesti Pesäpuun asukkaita. Osa asukkista tarvitsee hyvin vähän ohjausta ja tukitoimia ja osa asukkaista tarvitsee hyvin vahvaa ohjausta tai apua päivittäisiin toimiin. Tällä hetkellä työ on kaksivuorotyötä, mutta tarvittaessa kolmivuorotyötä.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto.

Organisaation kuvaus

Lempäälässä on tutkitusti hyvä asua, tehdä työtä ja yrittää. Meitä on jo noin 23.000.

Lempäälä on aktiivinen ja aikaansaava toimija Tampereen kaupunkiseudulla. Sijaintimme Suomen kasvukäytävällä luo hyvän perustan kuntamme tulevaisuudelle. Kehitämme toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti koko henkilöstön voimin.

Haluamme palvella kuntalaisiamme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien kesken ja ideoimme uusia käytäntöjä aktiivisesti. Kaikkien osaamista hyödynnetään - meillä on lupa tehdä. Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.

Yhteystiedot

Lisätietoja henkilökohtaisen avustajan toimesta antaa vastaava ohjaaja Marika Otsola, puh. 040 133 7683 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@lempaala.fi. Lomalla 26.6.-2.7.2017

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Postitse lähetettävät hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteella Lempäälän kunta, PL 36, 37501 Lempäälä.