Open vacancy Lempäälän kunta

Vakituinen lähihoitaja

Lempäälän kuntaLempäälän kuntaLempäälä
Työavain: 
LEM-06-44-17
Hakuaika alkaa: 
6.10.2017
Hakuaika päättyy: 
22.10.2017 23.59
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lempäälän kunnan vanhustyön tehtäväalue palkkaa

vakituisen lähihoitajan

Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Sääkskoto. Sääkskoto on ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka on erityisesti suunnattu muistisairaille henkilöille.

Toimen kelpoisuusehtona on lähihoitajan (tai vastaava) koulutus. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.
Etsimme joustavaa ja motivoitunutta vanhustyön osaajaa, jolla on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Palkkaamme henkilön, jolla on halu kehittyä ja olla aktiivisesti mukana muutoksissa, jotka lähivuosina vanhustyön toimintakentällä toteutuvat.

Arvostamme työkokemusta vanhustyöstä ja muistisairauksien erityisosaamista.

Toimen täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan Lempäälän kunnan työterveyshuollosta (Suomen Terveystalo Oy).

Organisaation kuvaus

Lempäälässä on tutkitusti hyvä asua, tehdä työtä ja yrittää. Meitä on jo noin 23.000.

Lempäälä on aktiivinen ja aikaansaava toimija Tampereen kaupunkiseudulla. Sijaintimme Suomen kasvukäytävällä luo hyvän perustan kuntamme tulevaisuudelle. Kehitämme toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti koko henkilöstön voimin.

Haluamme palvella kuntalaisiamme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien kesken ja ideoimme uusia käytäntöjä aktiivisesti. Kaikkien osaamista hyödynnetään - meillä on lupa tehdä. Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.

Yhteystiedot

Lisätiedot: Muistityön yksiköiden esimies Sari Lähdekorpi-Mäkinen 040 133 7360

Hakemukset tulee toimittaa 22.10.2017 klo 23:59. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Postitse lähetettävät hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteella Lempäälän kunta, vanhustyönkeskus, PL 36, 37501 Lempäälä. Kuoreen tunnus "työhakemus".