Open vacancy Lempäälän kunta

Psykiatrisen sairaanhoitajan toimi

Lempäälän kuntaLempäälän kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, TerveyspalvelutLempäälä
Työavain: 
LEM-06-53-17
Hakuaika alkaa: 
13.11.2017
Hakuaika päättyy: 
29.11.2017 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018 alkaen
Työn kuvaus

Psykiatrisen sairaanhoitajan toimi Lempäälän terveyskeskuksen psykiatrian yksikössä 1.1.2018 alkaen.

Etsimme joukkoomme innostunutta, kehittämismyönteistä ja itsenäiseen sekä moniammatilliseen työryhmätyöskentelyyn pystyvää sairaanhoitajaa.

Moniammatilliseen työryhmään kuuluvat Sinun lisäksesi, kolme psykiatria, psykologi, sosiaalityöntekijä, kuntoutusohjaaja sekä vastaava sairaanhoitaja ja neljä psykiatrista sairaanhoitajaa.

Toteutamme monipuolista avohoitoa. Lisäksi työhön kuuluu psykiatristen kriisipotilaiden hoitoa samassa rakennuksessa sijaitsevan terveyskeskussairaalan osastolla (Safe house -toimintaa) yhteistyössä sen henkilöstön kanssa.

Toimipaikkamme sijaitsee uudessa Lempäälän sosiaali- ja terveyskeskuksessa perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen yhteydessä.

Edellytämme:
Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tutkinto, AMK (mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisvaihtoehto) tai psykiatrisen erikoissairaanhoitajan tutkinto.
Edellytämme monipuolista työkokemusta psykiatrian alalta.
Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Muut tiedot:
Toimen täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan Lempäälän kunnan työterveyshuollosta (Suomen Terveystalo Oy).

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi
tai Lempäälän terveyskeskus, Kirjaamo, Himminpolku 6, 37500 Lempäälä.
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
Hakemuskuoreen on merkittävä teksti HAKEMUS, tehtävän nimi.

Organisaation kuvaus

Lempäälässä on tutkitusti hyvä asua, tehdä työtä ja yrittää. Meitä on jo noin 23.000.

Lempäälä on aktiivinen ja aikaansaava toimija Tampereen kaupunkiseudulla. Sijaintimme Suomen kasvukäytävällä luo hyvän perustan kuntamme tulevaisuudelle. Kehitämme toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti koko henkilöstön voimin.

Haluamme palvella kuntalaisiamme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien kesken ja ideoimme uusia käytäntöjä aktiivisesti. Kaikkien osaamista hyödynnetään - meillä on lupa tehdä. Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat apulaisylilääkäri Hilkka Tamminen hilkka.tamminen@lempaala.fi puh. 050 3839 774 ja vastaava sairaanhoitaja Minna Salonen minna.salonen@lempaala.fi puh. 0500 905 339